Overslaan en naar de inhoud gaan

Allround monteur Technische Dienst - NL

Musselkanaal

Als allround monteur Technische Dienst ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de technische staat van de diverse productielijnen en bijbehorende installaties. Hierbij verricht je zowel preventief als correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Is er een storing, dan kun jij prioriteiten stellen en weet je als geen ander hoe je de storing het beste en snelst kunt oplossen. De storingsmonteur regelt grotendeels de eigen werkzaamheden, o.a. door zelf uit het onderhoudssysteem werkopdrachten op te roepen.

istockphoto-1223465506-612x612.jpg

Wat maakt deze functie zo leuk?

Je weet zelfstandig storingen te verhelpen en voorkomen aan diverse productiemachines. Hiervoor verzamel je de juiste informatie bij een storing en bepaal je welke materialen en werkzaamheden er nodig zijn voor het oplossen van de storing. Je werkt het liefst in dagdienst.

In opdracht van het hoofd TD dienst voer je onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit. Proactief breng je aanpassings- en/of verbeteringsvoorstellen aan en voert deze in samenspraak met het hoofd TD door. Je voert alle verdere voorkomende werkzaamheden binnen het vakgebied uit. Rapporteren doe je aan de Hoofd Technische Dienst (TD) en je maakt onderdeel uit van het team van de technische dienst.

Dongen Pallets_0276.jpg

Wie zijn wij?

Foresco is met ruim 20 locaties en meer dan 1000 werknemers de marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep heeft een sterke waarde propositie richting de markt en werkt met vele bekende klanten in diverse sectoren. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

Wat heb je ons te bieden?

  • Voor deze functie vragen wij MBO werk- en denkniveau, verkregen uit een technische opleiding of werkervaring, dit in combinatie met (bij voorkeur) minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Mechanische kennis van productiemachines, elektrotechnische kennis is een pré;
  • Kennis van besturings- en PLC technieken is een pré, maar niet noodzakelijk;
  • Een proactieve, enthousiaste en positieve instelling;
  • Zelfstandige houding en iemand die verantwoording neemt voor zijn werk.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Voldoende mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie;
  • Een dynamische baan in een internationale werkomgeving;
  • Enthousiast team aan collega's waarin naast hard werken een goede werksfeer voorop staat;
  • Opleidingsmogelijkheden.

Contact

Zin gekregen om ons team te komen versterken?

Is deze uitdaging wat voor jou? Solliciteer meteen via ons invulformulier.

Nog vragen over deze functie? Neem telefonisch contact op met Moniek Potze (HR) 0599-412437.

Solliciteer meteen