Overslaan en naar de inhoud gaan

Assistent Operations Manager -NL

Phoenix Pallets Hasselt

Voor onze productielocatie in Hasselt zijn wij op zoek naar een Assistent Operations Manager. Als Assistent Operations Manager ben je de rechterhand van de Operations Manager bij het stroomlijnen van de gehele operatie op dagelijkse en middellange termijn. De operatie werkt vanuit een hands-on mentaliteit en bestaat uit de productie organisatie, de technische dienst, het bedrijfsbureau en de werf. Je rapporteert vanuit jouw rol aan de Manager Operations en stemt daarmee de planning en prioriteiten af.

Omschrijft dit dé droombaan voor jou, solliciteer dan snel want dan zijn wij op zoek naar jou!

Phoenix

Wat zijn jouw uitdagingen?

Je wilt de performance van de verschillende productielijnen verbeteren en je bent hier, zichtbaar op de vloer, de kartrekker in. Met een overkoepelende blik op het gebied van personeelsplanning van alle afdelingen, help je mee met het effectief verbeteren van deze planning op de korte en lange termijn. Tussen de verschillende afdelingen en ploegen zorg jij voor een heldere communicatie, bijv. bij de ploegoverdrachten.

 • Per kwartaal voer je één Green Belt project uit;
 • Bij verbeterprojecten ben jij de initiatiefnemer. Je zorgt dat de betrokken collega’s in actie komen en faciliteert ze met jouw kennis en ervaring waar dit nodig is. Daarnaast ben je in staat zelfstandig besluiten te nemen;
 • Met jou als drijvende kracht op de projecten, is het behalen van het gewenste resultaat afhankelijk van jouw prestaties;
 • Je bewaakt de orde en netheid, door middel van de 5S-methode;
 • In het kader van ontwikkelen stel je met de productieleiding de opleidingsplannen op. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van deze uitwerking, de coördinatie van de lopende trajecten en de verankering in de organisatie;
 • Je ondersteunt de administratieve opvolging van de labour efficiency.

 

Jouw eerste échte uitdaging is al bekend!

 • Voor onze nieuwe productielijn ga je samen met het team de standaarden ontwikkelen, opstellen en doorvoeren.
Over Pasec

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega heeft idealiter een proactieve en operationeel ingestelde houding, kan goed het overzicht bewaken en heeft een Lean achtergrond. Je bent projectmatig actief binnen de organisatie, waar je zichtbaar bent voor iedereen en je de collega’s meekrijgt in de diverse verbeterprojecten.

 • Op je werkschoenen en met je fel gekleurde werkjas aan ben jij zichtbaar in de productiehallen, daar vindt immers het grootste deel van je werkzaamheden plaats;
 • Je bent leergierig, enthousiast en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en weet dit begrijpelijk te vertalen naar de praktijk;
 • Je bent communicatief vaardig op alle niveaus, zowel intern als extern.
Foresco group

Wie zijn we?

Phoenix Pallets BV is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is. Binnen de organisatie zijn 150 medewerkers werkzaam verdeeld over twee locaties (Assen / Hasselt). Daarnaast hebben we een flexibele schil die fluctueert. Phoenix Pallets B.V. is onderdeel van de Foresco Group.

De Foresco Group is marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep levert ook inpakdiensten. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit, en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-sites worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt.

Wat breng je mee?

 

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau bij voorkeur in de richting technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde. Daarnaast heb je, zowel theoretisch als praktisch, kennis van productiemethoden en productieprocessen. Je bent in staat de operatie in beweging te krijgen en neemt hierin zelf zichtbaar het voortouw.

 • Je hebt minimaal 2 – 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent bekend met TPM en Lean Manufacturing (FMEA, RCA, DMAIC, 8D);
 • Tot slot is minimaal een LSS Green Belt certificering is een pré.

Wat bieden we jou?

 

Deze functie biedt je de vrijheid om ondernemend en actief zijn. Je krijgt veel enthousiaste collega’s waar je intensief mee gaat samenwerken, wij waarderen het ten zeerste om jou te zien rondlopen tussen alle collega’s op de werkvloer!

 • Je ontvangt een salaris gebaseerd op de zwaarte van deze functie en je ervaring;
 • Ontwikkelmogelijkheden door middel van opleidingen en cursussen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Phoenix Pallets en de Foresco Group.

Contact

Nog vragen?

Heb jij zin om ons team in Hasselt te komen versterken? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief via hrmphoenixpallets.com of solliciteer direct via ons invulformulier.

 

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Joëlle van ’t Hof 06 – 21 999 099.

Solliciteer meteen