Overslaan en naar de inhoud gaan

Ervaren monteur Technische Dienst - NL

Tilburg

Als producent van houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen houden we bij Foresco Dongen van hout. Maar van storingen worden we niet blij. Daarom zoeken we monteurs als uitbreiding voor onze technische dienst. Zowel ervaren monteurs uit de procesindustrie als monteurs in opleiding zijn welkom. Wil jij in dagdienst werken in een collegiaal team? Beschik je over een technische opleiding mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek op MTS-niveau? Of ben je bereid dit te halen?

istockphoto-1223465506-612x612.jpg

Wat maakt deze functie zo leuk?

Voor Foresco Dongen houd je de productie-installaties en alle randapparatuur in optimale staat. Je verzorgt het onderhoud, lost storingen op en voert modificaties uit. Voornamelijk vinden je werkzaamheden plaats in Dongen (naast Tilburg) en een enkele keer op een van de externe productielocaties in Weert of Zoeterwoude. Je bent bereid om deel te nemen aan de storingsdienst en indien nodig over te werken. 

Over Pasec

Wie zijn wij?

Foresco is met ruim 20 locaties en meer dan 1000 werknemers de marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep heeft een sterke waarde propositie richting de markt en werkt met vele bekende klanten in diverse sectoren. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

Wat heb je ons te bieden?

  • Een technische opleiding op MTS-niveau; mechatronica, werktuigbouw of elektrotechniek;
  • Bij voorkeur relevante aanvullende opleidingen, zoals b.v. besturingstechniek;
  • Creatief in oplossingen, collegiaal en goede communicatieve vaardigheden;
  • Aantoonbare ervaring (!) in het oplossen van storingen en het onderhouden van productiemachines in de procesindustrie;
  •  (Nog) NIET de gewenste ervaringen en opleidingen maar wel heel gemotiveerd en leergierig? Zij-instromers en BBL leerlingen worden ook uitgedaagd voor deze baan.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Dagdienst bij een mooi bedrijf met een modern machinepark;
  • Korte lijnen en een goede sfeer;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door training on the job en opleidingen;
  • Een salaris dat past bij je ervaring en goede secundaire voorwaarden en 2% kerstgratificatie.

Contact

Zin gekregen om ons team te komen versterken?

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer John Schijvenaars, Technisch Manager Foresco Dongen: 0162 – 314855.

Deze vacature is geen oproep voor acquisitie maar een oproep om de juiste Monteurs voor het Technisch Team van Foresco Dongen te vinden.

Solliciteer meteen