Overslaan en naar de inhoud gaan

Heftruckchauffeur

Ben jij op zoek naar een job met veel afwisseling? Heb je ruime ervaring met de heftruck en een heftruckattest? Dan ben jij mogelijk de heftruckchauffeur die we zoeken, lees snel verder.

Paletco

Wie ben jij?

 

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor de goede stockage van grondstoffen en afgewerkte producten. Je doet hierbij steeds een visuele controle van de producten. Ook zorg je ervoor dat de verschillende werkposten steeds bevoorraad worden. Op deze manier draag je je steentje bij in het stockbeheer en de efficiëntie van de productie. Om dit te realiseren ben je een multi-tasker en kan je de juiste prioriteiten stellen. Je werkt planmatig en bezit een dosis organisatietalent. 

Kortom: dank zij jou verzekeren we de efficiëntie van de logistieke processen en verzekeren we de leverbetrouwbaarheid aan onze klanten.

CP-pallet

Wie zijn we?

Bij de Foresco Group creëren we duurzame verpakkingen en houten palletten. En als totaalleverancier gaan we daarbij geen uitdaging uit de weg. Ons motto: we kunnen álles verpakken - hoe zwaar, fragiel of onmogelijk van vorm het ook mag lijken. Daarbovenop leggen we de focus op kwaliteitsvolle en kostenbewuste verpakkingsmaterialen. En intussen kunnen onze klanten zich gerust blijven focussen op hun corebusiness.

 

Natuurlijk leveren we zo’n service niet zomaar. We kunnen rekenen op een geolied team van een 500-tal medewerkers, werkzaam in 12 sites verdeeld over België en Nederland. Gezien onze spreiding zijn we over het hele land bereikbaar voor onze klanten met een snelle service.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring als heftruckchauffeur.
  • je bent in het bezit van een geldig heftruckattest.
  • je bent een teamspeler en je hebt  verantwoordelijkheidszin.
  • Je vreest ook niet om een kritische blik te werpen op de logistieke processen en indien nodig neem je de juiste actie.
  • Tot slot herkennen we in jou onze bedrijfswaarden: flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur 
  • Werken in dagdienst,  2- of 3-ploegensysteem.
  • Verloning: een marktconform salaris, aangevuld met extra vakantiedagen (ADV).
  • Een uitdagende functie in een hecht team binnen een bedrijf met een open bedrijfscultuur en een hands-on-mentaliteit.
  • Als je houdt van een vlakke structuur en korte beslissingslijnen dan ben je bij de Foresco Group aan het juiste adres.

Contact

Nog vragen?

Zin om ons team te versterken? Stuur je cv en motivatie naar jobsforesco.be () of solliciteer meteen via ons invulformulier.

Solliciteer meteen