Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofd Bedrijfsbureau - NL

Phoenix Pallets Hasselt

Ben jij vrij praktisch van aard en vind je het leuk om dit te combineren met het maken van een echte professionalisatie slag? Dan is deze vacature van Hoofd Bedrijfsbureau iets voor jou!

Phoenix

Wie ben jij?

Als Hoofd Bedrijfsbureau is jouw focus gericht op het maken van het hoofd productie plan, zowel voor de korte alsook de lange termijn. Jouw totale team bestaat uit 3-4 fte. Je stuurt actief op een optimale beschikbaarheid van grondstoffen en hulpstoffen en het optimaliseren van de goederen stroom. Je richt je daarnaast op het maken van managementanalyses en rapportages.

Vanuit jouw rol draag je bij aan een continue verbetering van processen en de organisatie. Om de juiste stappen te kunnen maken, neem je dagelijks deel aan het productieoverleg.

Jouw afdeling houdt zich onder andere bezig met:

  • Het plannen van de productie of inkopen van halffabricaten
  • Het ontvangen van chauffeurs
  • Logistiek administratieve werkzaamheden
  • Het ondersteunen bij het maken van de zaagplanning
  • De kwaliteitsbewaking van inkomende goederen/gereed product
Paletco

Wie zijn we?

Bij de Foresco Group creëren we duurzame verpakkingen en houten palletten. En als totaalleverancier gaan we daarbij geen uitdaging uit de weg. Ons motto: we kunnen álles verpakken - hoe zwaar, fragiel of onmogelijk van vorm het ook mag lijken. Daarbovenop leggen we de focus op kwaliteitsvolle en kostenbewuste verpakkingsmaterialen. En intussen kunnen onze klanten zich gerust blijven focussen op hun corebusiness.

Voor onze pallet productielocaties in Assen en Hasselt zijn wij binnen het HR team op zoek naar een collega voor 32 - 40 uur per week. Je zult op beide productielocaties werkzaam zijn. Phoenix Pallets is onderdeel van de Foresco Group. De Foresco Group heeft in totaal 27 vestigingen in Nederland en België en is onlangs uitgebreid met het bedrijf Lapack (170 medewerkers). Met de vestigingen van Lapack wordt nauw samengewerkt. Binnen Phoenix Pallets zijn 200 medewerkers werkzaam inclusief de flexibele schil die fluctueert.

De ideale kandidaat heeft:

Hbo werk- en denkniveau, opgedaan door opleiding of door relevante kennis en ervaring. Tevens heb je ervaring in een soortgelijke of hierop voorbereidende functie en ben je toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en kundig in Excel.

Als persoon ben je zelfstandig, stressbestendig, nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig. Je hebt een proactieve, enthousiaste en positieve instelling. Jij kunt goed landen in deze pragmatische en nuchtere organisatie door jouw hands-on mentaliteit en omdat jij iemand bent die er zelf ook zo in staat en verantwoording neemt voor zijn/haar werk.

Ervaring met het ERP-pakket van Navision/Microsoft Dynamics Business Central is een pré, evenals de beheersing van de Duitse taal.

 

Solliciteren op de vacature Hoofd Bedrijfsbureau?

Je sollicitatie zien wij graag tegemoet via het sollicitatieformulier door te klikken op de solliciteerbutton.

Solliciteer meteen