Overslaan en naar de inhoud gaan

HR Business Partner - NL

Phoenix Pallets Hasselt

Voor onze pallet productielocaties in Assen en Hasselt zijn wij binnen het HR team op zoek naar een collega voor 32 - 40 uur per week. Je zal op beide productielocaties werkzaam zijn, waarbij je standplaats Hasselt is en je één dag in de week in Assen werkt. Phoenix Pallets is onderdeel van de Foresco Group. De Foresco Group heeft in totaal 16 vestigingen in Nederland en België en is onlangs uitgebreid met het bedrijf Lapack (170 medewerkers). Met de vestigingen van Lapack wordt nauw samengewerkt. Binnen Phoenix Pallets zijn 200 medewerkers werkzaam inclusief de flexibele schil die fluctueert. De Foresco Group verwacht in de komende jaren verder te groeien.

Phoenix

Wat ga je doen?

In deze HR functie krijg je voldoende uitdaging op het gebied van tactische en strategische HR-vraagstukken. Met jouw ervaring en expertise op het gebied van strategisch HR, arbeidsrecht, Arbo en verzuim ben jij de sparringpartner van leidinggevenden en de directie. Je hebt een kritische blik op de hiervoor genoemde thema’s en je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Bij complexe personeelsvraagstukken adviseer, coach en begeleid je het management.  

 

Daarnaast ga je aan de slag met alle werkzaamheden die behoren bij in-, door- en uitstroom van medewerkers. Je verzorgt de administratieve afhandeling van de urenregistratie en de maandelijkse salarisverwerking. Je levert wekelijks en maandelijks rapportages op.

 

Je werkt in een klein team samen met één HR collega. Samen dragen jullie zorg voor het leveren van toegevoegde waarde aan de organisatie. 

Phoenix bedrijf

Wie wij zoeken?

De ideale nieuwe collega heeft een afgeronde HBO opleiding richting HRM, heeft 5 jaar werkervaring opgedaan in het vakgebied als HR-professional. Daarnaast beschik je over actuele kennis van het Nederlandse arbeidsrecht en Arbowetgeving. Je bent extrovert en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Hoofd- en bijzaken kan je goed van elkaar scheiden. Continu verbeteren zit in je bloed. Je bent cijfermatig sterk. Als het hectisch wordt, weet jij het hoofd koel te houden. Je bent communicatief- en sociaalvaardig. Bij voorkeur heb je al gewerkt met een personeelsinformatie- en tijdsregistratiesysteem.

Foresco group

Wie zijn we?

Phoenix Pallets B.V. is onderdeel van de Foresco Group. De Foresco Group is marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep levert ook inpakdiensten. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit, en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-sites worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Phoenix Pallets BV is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting HR;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare HR-rol;
  • Actuele kennis van het Nederlandse arbeidsrecht en Arbowetgeving.

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende functie in een pragmatische, directe en platte organisatie met ruimte voor eigen initiatief;
  • Phoenix Pallets B.V. biedt een pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een salaris passend bij jouw kennis en ervaring en pensioenregeling.

Contact

Nog vragen?

Zin om ons HR team te komen versterken? Stuur je cv en motivatie naar hrmphoenixpallets.com of solliciteer meteen via ons invulformulier.

Nog vragen over deze functie? Neem even telefonisch contact op met Joëlle van 't Hof 06 - 21 999 099

Solliciteer meteen