Overslaan en naar de inhoud gaan

HR-Functionaris - NL

Dongen 24-32 u/w

Ben jij degene die de mensen binnen ons bedrijf wil helpen om met nog meer plezier bij ons te blijven werken? En die ook in staat is om mee te denken over de meest efficiënte, maar ook gezonde, veilige en leuke manier van werken? Niet hard wegloopt voor cijfertjes en administratief werk? En ook Out-of-the-Box kan denken en veel dingen wil oppakken? Dan zou jij wel eens onze toekomstige collega kunnen zijn.

istockphoto-1360407788-612x612.jpg

Wie ben jij?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid in de breedste zin, dus werving en selectie, opleidingen, ziekteverzuim, personeelsadministratie. Je levert de input voor de salarisverwerking en je speelt een rol in de urenregistratie. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie gedurende minimaal 3-5 jaar en je staat in deze mannenwereld zelf ook “je mannetje”. Foresco Dongen heeft nog 2 satelliet-vestigingen in Weert en Zoeterwoude, waar je af en toe naar toe zult reizen om personeelswerk te verrichten. De van toepassing zijnde CAO is die van de Houtverwerkende Industrie. We bieden een passend salaris afhankelijk van ervaring.

duurzaamheid

Wie zijn wij?

Foresco is marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep levert ook inpakdiensten. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit, en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recycling locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is. Binnen de organisatie in Nederland zijn ongeveer 600 medewerkers werkzaam verdeeld over meerdere locaties in Nederland, waaronder Dongen. Daarnaast hebben we een flexibele schil die fluctueert. De ambitie van Foresco is dat er de komende jaren nog meer vestigingen zullen worden bijgekocht, dus het jonge dynamische bedrijf heeft positieve vooruitzichten.

recycling

Wat maakt deze functie zo leuk?

De activiteiten die in Foresco Dongen plaats vinden zijn de productie van nieuwe pallets op geautomatiseerde machines en het recyclen van gebruikte pallets. In totaal werken er zo’n 120 mensen in Dongen. Bij deze vestiging hebben we per direct plek voor een HR-functionaris voor 24-32 uur per week.

Wat heb jij ons te bieden?

  • Je beschikt over werkervaring in een soortgelijke HR-functie;
  • Kennis van ARBO, Verzuim en personeelsadministratie;
  • Actieve rol in de Werving, Selectie en Binding van personeel.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een verantwoordelijke baan met een divers takenpakket;
  • Je krijgt een passend salaris afhankelijk van je ervaring;
  • Onderdeel van een landelijk HR-team.

Contact

Zin gekregen om ons team te komen versterken?

Denk je nu: Jaaaaa, deze baan is mij op mijn lijf geschreven, reageer dan direct via onderstaande link/button. Dan hoor je zo snel mogelijk of en wanneer we kunnen kennismaken in Dongen.

 

Nog vragen over deze functie? Neem even telefonisch contact op met Joëlle van 't Hof 06-21999099.

Solliciteer meteen