Overslaan en naar de inhoud gaan

HR-Medewerker - NL

Foresco Hasselt 32-40 u/w

Ben jij degene die de mensen binnen ons bedrijf wil helpen om met nog meer plezier bij ons te blijven werken? En die ook in staat is om mee te denken over de meest efficiënte, maar ook gezonde, veilige en leuke manier van werken? Niet hard wegloopt voor cijfertjes en administratief werk? En ook Out-of-the-Box kan denken en veel dingen wil oppakken? Dan zou jij wel eens onze toekomstige collega kunnen zijn.

istockphoto-1131971654-612x612.jpg

Wie ben jij?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid in de breedste zin, dus werving en selectie, opleidingen, ziekteverzuim, personeelsadministratie. Je levert de input voor de salarisverwerking en je speelt een rol in de urenregistratie. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie gedurende minimaal 3-5 jaar en je staat in deze mannenwereld zelf ook “je mannetje”. De van toepassing zijnde CAO is die van de Houtverwerkende Industrie. We bieden een passend salaris afhankelijk van ervaring.

duurzaamheid

Wie zijn wij?

Foresco is marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep levert ook inpakdiensten. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit, en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recycling locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is. Binnen de organisatie in Nederland zijn ongeveer 800 medewerkers werkzaam verdeeld over meerdere locaties in Nederland, waaronder Hasselt. Daarnaast hebben we een flexibele schil die fluctueert. De ambitie van Foresco is dat er de komende jaren nog meer vestigingen zullen worden bijgekocht, dus het jonge dynamische bedrijf heeft positieve vooruitzichten.

istockphoto-1360407788-612x612.jpg

Wat maakt deze functie zo leuk?

De activiteiten die in Foresco Hasselt plaats vinden zijn de productie van nieuwe pallets op geautomatiseerde machines en het recyclen van gebruikte pallets. In totaal werken er zo’n 85 mensen in Hasselt. Bij deze vestiging hebben we per direct plek voor een HR-functionaris voor 32-40 uur per week. 

Het betreft een zelfstandige HR-functie, waarbij je wel onderdeel bent van een landelijk HR-team. Eens in de week/2-weken zal je werkzaam zijn op de locatie in Assen.

Wat heb jij ons te bieden?

  • Je beschikt over werkervaring in een soortgelijke HR-functie;
  • Kennis van ARBO, Verzuim en personeelsadministratie;
  • Actieve rol in de Werving, Selectie en Binding van personeel.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een verantwoordelijke baan met een divers takenpakket;
  • Je krijgt een passend salaris afhankelijk van je ervaring;
  • Onderdeel van een landelijk HR-team.

Contact

Zin gekregen om ons team te komen versterken?

Denk je nu: Jaaaaa, deze baan is mij op mijn lijf geschreven, reageer dan direct via onderstaande link/button. Dan hoor je zo snel mogelijk of en wanneer we kunnen kennismaken in Hasselt.

Nog vragen over deze functie? Neem even telefonisch contact op met Joëlle van 't Hof 06-21999099.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer meteen