Overslaan en naar de inhoud gaan

HR Specialist Werving en Binding

Phoenix Asse en Hasselt

Ben jij de HR medewerker die het Phoenix DNA vindt bij onze nieuwe collega?

Phoenix

Wie ben jij?

In deze uitdagende HR functie richt jij je voornamelijk op werving en binding van medewerkers. Je bent voor deze thema’s aanspreekpunt en sparringpartner voor leidinggevenden en directie. Je bent proactief en zoekt creatieve manieren om nieuwe medewerkers te werven. Daarnaast ben je bezig met de werktevredenheid en duurzame inzetbaarheid van je collega’s. Je onderzoekt wensen en ideeën van medewerkers en het management. Op basis van deze wensen ontwikkel je samen met leidinggevenden en de directie een opleidingsplan voor de komende jaren. Je coördineert dit plan en monitort of het aansluit bij de behoefte van medewerkers en leidinggevenden. 

 

Daarnaast ga je aan de slag met alle werkzaamheden die behoren bij in-, door- en uitstroom van medewerkers. Je verzorgt de administratieve afhandeling van de urenregistratie en de maandelijkse salarisverwerking. Je levert wekelijks en maandelijks rapportages op

Paletco

Wie zijn we?

Bij de Foresco Group creëren we duurzame verpakkingen en houten palletten. En als totaalleverancier gaan we daarbij geen uitdaging uit de weg. Ons motto: we kunnen álles verpakken - hoe zwaar, fragiel of onmogelijk van vorm het ook mag lijken. Daarbovenop leggen we de focus op kwaliteitsvolle en kostenbewuste verpakkingsmaterialen. En intussen kunnen onze klanten zich gerust blijven focussen op hun corebusiness.

Voor onze pallet productielocaties in Assen en Hasselt zijn wij binnen het HR team op zoek naar een collega voor 32 - 40 uur per week. Je zult op beide productielocaties werkzaam zijn. Phoenix Pallets is onderdeel van de Foresco Group. De Foresco Group heeft in totaal 27 vestigingen in Nederland en België en is onlangs uitgebreid met het bedrijf Lapack (170 medewerkers). Met de vestigingen van Lapack wordt nauw samengewerkt. Binnen Phoenix Pallets zijn 200 medewerkers werkzaam inclusief de flexibele schil die fluctueert.

Wat heb jij ons te bieden?

De ideale nieuwe collega heeft een afgeronde HBO opleiding richting HRM, heeft werkervaring opgedaan in het vakgebied met name recruitment en is toe aan een tweede of derde loopbaanstap. Je bent extrovert en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Hoofd- en bijzaken kan je goed van elkaar scheiden. Continu verbeteren zit in je bloed. Je bent cijfermatig sterk. Als het hectisch wordt weet jij het hoofd koel te houden. Je bent communicatief- en sociaalvaardig. Bij voorkeur heb je al gewerkt met een personeelsinformatie- en tijdsregistratiesysteem.

Wat hebben wij je te bieden?

Je werkt in een klein team samen met een HR collega. Samen dragen jullie zorg voor het leveren van toegevoegde waarde aan de organisatie. 

 

Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden

Contact

Nog vragen?

Interesse? Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Margo Schussler

0611084807. Je motivatiebrief en cv kan je mailen naar m.schusslerphoenixpallets.com. Zie ook: Foresco.eu

Solliciteer meteen