Overslaan en naar de inhoud gaan

Process improvement engineer

Phoenix Pallets Hasselt (Nederland)

Jouw droomjob is het optimaliseren van productieporcessen. Zowel kleine als grote projecten vind je een uitdaging.

Phoenix

Wie ben jij?

Als Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor de orderintake en samen met je collega's van de planning, productie en logistiek zorg jij voor tevreden klanten. Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs op onze locaties voor het laden en lossen van goederen en je werkt met zorg de logistieke - en productieadministratie af.

Paletco

Wie zijn we?

Bij de Foresco Group creëren we duurzame verpakkingen en houten palletten. En als totaalleverancier gaan we daarbij geen uitdaging uit de weg. Ons motto: we kunnen álles verpakken - hoe zwaar, fragiel of onmogelijk van vorm het ook mag lijken. Daarbovenop leggen we de focus op kwaliteitsvolle en kostenbewuste verpakkingsmaterialen. En intussen kunnen onze klanten zich gerust blijven focussen op hun corebusiness.

Bij ons deelbedrijf Phoenix Pallets werken ruim 150 medewerkers, verdeeld over twee sites: een grote vestiging in Hasselt en een kleinere in Assen. Phoenix Pallets is een internationale fullserviceleverancier van houten palletten, herstel- en packaging-activiteiten. Het team is hecht en altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s om hen te versterken. Je voelt je er snel thuis!

Wat heb je ons te bieden?

  • Je beschikt over een technische opleiding op HBO/WO niveau (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde/technische bedrijfskunde);
  • Je beschikt over kennis van productiemethoden en productieprocessen, zowel theoretisch al praktisch (pas afgestudeerde of met enkele jaren ervaring);
  • Je bent bekend met TPM en Lean Manufacturing (FMEA, RCA, DMAIC, 8D)
  • LSS Green Belt is een pré

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een salaris conform je functie en ervaring
  • Een afwisselende en uitdagende baan
  • Een mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, inclusief de nodige opleidingen, trainingen of cursussen. 
  • Een informele en gezellige werksfeer.

Contact

Nog vragen?

Zin om ons team te versterken? Stuur je cv en motivatie naar hrmphoenixpallets.com of solliciteer meteen via ons invulformulier.

Nog vragen over deze functie? Neem even telefonisch contact op met Margo Schussler: 06-11084807.

Solliciteer meteen