Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker Technische Dienst

Phoenix Pallets Hasselt (Nederland)

Kun jij productieprocessen snel en efficiënt analyseren? Heb je affiniteit met elektrische apparaten en ben je bovendien een communicatieve teamplayer? Dan ben jij misschien dé perfecte aanwinst voor onze Technische Dienst, lees snel verder.

Phoenix

Wie ben jij?

Als medewerker van de Technische Dienst zorg je samen met je collega’s voor het oplossen en voorkomen van storingen in ons productieproces. Besturingssystemen zijn helemaal jouw ding: je ontwerpt, programmeert en onderhoudt ze met plezier. Je denkt mee over verbetervoorstellen en verdiept je in vernieuwende elektrotechniek. Dat alles in samenwerking en sterk overleg met je collega’s, uiteraard.

Paletco

Wie zijn we?

Bij de Foresco Group creëren we duurzame verpakkingen en houten palletten. En als totaalleverancier gaan we daarbij geen uitdaging uit de weg. Ons motto: we kunnen álles verpakken - hoe zwaar, fragiel of onmogelijk van vorm het ook mag lijken. Daarbovenop leggen we de focus op kwaliteitsvolle en kostenbewuste verpakkingsmaterialen. En intussen kunnen onze klanten zich gerust blijven focussen op hun corebusiness.

Bij ons deelbedrijf Phoenix Pallets werken ruim 150 medewerkers, verdeeld over twee sites: een grote vestiging in Hasselt en een kleinere in Assen. Phoenix Pallets is een internationale fullserviceleverancier van houten palletten, herstel- en packaging-activiteiten. Het team is hecht en altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s om hen te versterken. Je voelt je er snel thuis!

Wat heb je ons te bieden?

  • Jij hebt een Mbo-diploma op zak en een sterke affiniteit met elektrische apparaten.
  • Mechatronica, Pneumatiek en de besturingstechniek PLC kennen geen geheimen voor je, plus: je hebt er ervaring mee.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een creatieve geest.
  • Tot slot herkennen we in jou onze bedrijfswaarden: flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een voltijds contract en een goed startsalaris, conform CAO Houtverwerkende Industrie en op basis van ervaring.
  • Werken in een 2-ploegensysteem met werktijden van maandag t/m vrijdag (6u-14u) of maandag t/m donderdag (14u-23u45)
  • Een mogelijkheid om over te werken in het weekend en om door te groeien binnen de organisatie, inclusief de nodige opleidingen, trainingen of cursussen.
  • Een kans op een vaste aanstelling - we bieden je graag zekerheid. 
  • Een informele en gezellige werksfeer.

Contact

Nog vragen?

Zin om ons team te versterken? Stuur je cv en motivatie naar hrmphoenixpallets.com of solliciteer meteen via ons invulformulier.

Nog vragen over deze functie? Neem even telefonisch contact op met Margo Schussler: 06-11084807.

Solliciteer meteen