Overslaan en naar de inhoud gaan

Planning & Improvement Manager - NL

Musselkanaal

Als Planning & Improvement Manager binnen Foresco Musselkanaal werk je in een dynamische omgeving en is geen dag hetzelfde! Je bent als planner de spil tussen bedrijfsbureau en productie en in hoofdlijnen verantwoordelijk voor de wekelijkse productieplanning, bewaken van voorraden en ondersteuner bij (her) certificeringen. Binnen onze groeiende organisatie zijn continue verbeter projecten waarbij jij in meer/mindere mate bij betrokken kunt zijn. 

istockphoto-1131971654-612x612.jpg

Wie ben jij?

Voor deze functie als Planning & Improvement Manager zoeken wij een collega die analytisch en resultaatgericht is. Je hebt overzicht, weet goed de zaken in kaart te brengen en je hebt daarbij een concreet doel voor ogen. Wat dat betreft ben je een echte planner! Om de collega's en de organisatie mee te krijgen met jouw planningen weet jij hoe je zaken overtuigend moet overbrengen. Het is voor ons belangrijk dat je jezelf ondernemer voelt in je functie, daarbij toon je initiatief, ben je innovatief en breng je eigen ideeën in.

istockphoto-1223465506-612x612.jpg

Wie zijn wij?

Foresco is met ruim 20 locaties en meer dan 1000 werknemers de marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep heeft een sterke waarde propositie richting de markt en werkt met vele bekende klanten in diverse sectoren. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

Over Pasec

Wat maakt deze functie zo leuk?

Als Planning & Improvement Manager binnen Foresco Musselkanaal werk je in een dynamische omgeving en is geen dag hetzelfde! Je bent de spil tussen bedrijfsbureau en productie en in hoofdlijnen verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Opstellen masterplanning en wekelijkse productieplanning;
 • Het bewaken van de productievoortgang en voorraden;
 • Het initiëren en implementeren van continue verbeter projecten (OEE, Lean, TPM);
 • Ondersteuning bieden bij (her) certificatie van o.a. ISO9001, ISO14001, ISPM15, PEFC.

Wat heb je ons te bieden?

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Techniek, Logistiek of Bedrijfskunde;
 • Ervaring als planner van verschillende bedrijfs- en productiestromen;
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Duits is een pré;
 • Kennis van Microsoft Office.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Voldoende mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie;
 • Een dynamische baan in een internationale werkomgeving;
 • Enthousiast team aan collega's waarin naast hard werken een goede werksfeer voorop staat;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. ft dienstverband).

Contact

Zin gekregen om ons team te komen versterken?

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marcel Klein, Plant Manager. Hij is te bereiken op 06-27233406 of m.kleinforesco.eu. Je kunt je sollicitatie (korte motivatiebrief + CV) richten aan Moniek Potze (HR), email: m.potzeforesco.eu.

Solliciteer meteen