Overslaan en naar de inhoud gaan

Storingsmonteur - NL

Foresco Oud Gastel

Vanwege groei zoeken we jou. Je mag aan de slag als allround storingsmonteur voor onze 4 productielijnen waar we grootschalig pallets produceren.

Dongen Pallets_001.jpg

Wie ben jij?

Als Storingsmonteur bij Foresco Oud Gastel is het  jouw uitdaging om te zorgen dat storingen z.s.m. worden opgelost zodat onze productie door kan gaan. Op lange termijn zal je tevens de uitdaging krijgen om storingen te voorkomen middels preventief onderhoud en modificaties. Uiteraard kan jij jezelf gaan specialiseren in de mechanische of elektrotechnische kant.

recycling

Wie zijn wij?

Foresco is met ruim 20 locaties en meer dan 1000 werknemers de marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep heeft een sterke waarde propositie richting de markt en werkt met vele bekende klanten in diverse sectoren. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

istockphoto-629187518-612x612.jpg

Wat maakt deze functie zo leuk?

Nadat je het probleem hebt bepaald, ga je het zoveel mogelijk zelfstandig oplossen. De storingen kunnen echt van alles zijn. Enkele voorbeelden: lagers vervangen, frezen, draaien, kettingen, verbrande elektromotoren, afgebroken zagen, verkeerde afstelling van machines enz. Je komt te werken in een team van 8 monteurs (verdeeld over de dag- en 2 ploegendienst). Je gaat met hen meelopen om ingewerkt te worden. Verder werk je veel samen met de voormannen in de productie (voor complexere storingen) en de operators die de storingen bij je melden.

Je gaat je geen seconde vervelen, want elke storing is anders. Je hebt continue nieuwe uitdagingen. En lijkt alles goed te lopen? Dan verzinnen we weer iets nieuws.

Wat heb jij ons te bieden?

Je hebt een mooie cv met daarop veel relevante ervaring als storingsmonteur en hebt o.a. kennis van PLC’s, lagers, frequentieregelaars, sensoren, aandrijvingen, elektromotoren en reductievakken.

 • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau richting elektrotechniek;
 • Administratieve- en computervaardigheden (Word/Excel/Business Central);
 • Helder en eenduidig in communicatie;
 • Een accurate en gestructureerde werkhouding;
 • Je bent stressbestendig, oplettend en je weet van aanpakken;
 • Wanneer het er toe doet sta je er, stel je je flexibel op en dit doe je altijd met een enthousiaste en motiverende instelling.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een boeiende, uitdagende functie in een internationaal groeiend bedrijf;
 • Het is een fulltime baan in dagdienst of in ploegen, 40 uur per week;
 • Grote zelfstandigheid binnen de afgesproken kaders;
 • Ruimte voor professionele groei en ontwikkeling, en meedenken naar nieuwe werkwijzen en oplossingen;
 • Een salaris passend bij de positie in de organisatie en jouw ervaring.

Contact

Zin gekregen om ons team te komen versterken?

Neem voor meer informatie contact op met Hans Wijnen, Hoofd TD Oud Gastel, telefoonnummer: 06-30959655.

Solliciteer meteen