Overslaan en naar de inhoud gaan

Teamleader

Ben jij een geboren leider? Heb je interesse voor techniek en een passie voor de verpakkingssector? Dan ben jij mogelijk de teamleader die we zoeken, lees snel verder.

Phoenix

Wie ben jij?

Als teamleader ben je verantwoordelijk voor het organiseren en aansturen van het team in de productiesite. Je zorgt ervoor dat jouw team hun uiteindelijke targets behaalt. Hoe je dat aanpakt? Door hen te motiveren en te ondersteunen met je sterke communicatieve vaardigheden. Je bent ook het eerste aanspreekpunt bij problemen, aangezien je oplossingsgericht denkt en dagelijks bezig bent met verbetertrajecten. En je bewaakt de veiligheid, kwaliteit en kwantiteit van onze producten, plus zorgt mee voor de orde en netheid in de fabriek.

Kortom: je speelt een hoofdrol in onze dagelijkse werking. Dankzij jou verzekeren wij de efficiëntie van onze teams en dus ook de beste service voor onze klanten.

CP-pallet

Wie zijn we?

Bij de Foresco Group creëren we duurzame verpakkingen en houten palletten. En als totaalleverancier gaan we daarbij geen uitdaging uit de weg. Ons motto: we kunnen álles verpakken - hoe zwaar, fragiel of onmogelijk van vorm het ook mag lijken. Daarbovenop leggen we de focus op kwaliteitsvolle en kostenbewuste verpakkingsmaterialen. En intussen kunnen onze klanten zich gerust blijven focussen op hun corebusiness.

 

Natuurlijk leveren we zo’n service niet zomaar. We kunnen rekenen op een geolied team van een 500-tal medewerkers, werkzaam in 12 sites verdeeld over België en Nederland. Gezien onze spreiding zijn we over het hele land bereikbaar voor onze klanten met een snelle service.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring als teamleader.
  • En je hebt een sterke interesse in techniek en de optimalisatie ervan.
  • Verder ben je een enthousiasteling die het beste in anderen naar boven weet te halen.
  • Je vreest ook niet om zelf de handen uit de mouwen te steken.
  • Tot slot herkennen we in jou onze bedrijfswaarden: flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur in een 39-urenweek.
  • Werken in een 2- of 3-ploegensysteem.
  • Verloning: een marktconform salaris, aangevuld met extra vakantiedagen (ADV).
  • Een uitdagende functie in een hecht team binnen een bedrijf met een open bedrijfscultuur en een hands-on-mentaliteit.
  • Als je houdt van een vlakke structuur en korte beslissingslijnen dan ben je bij de Foresco Group aan het juiste adres.

Contact

Nog vragen?

Zin om ons team te versterken? Stuur je cv en motivatie naar jobsforesco.be () of solliciteer meteen via ons invulformulier.

Solliciteer meteen