Overslaan en naar de inhoud gaan

Teamleider logistiek - NL

Hasselt 40u/w

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten, ben jij goed georganiseerd, heb je een dienstverlenende instelling, vind je goede communicatie belangrijk, ga je geen uitdaging uit de weg en sta jij stevig in je schoenen? Dan ben jij de Teamleider logistiek die wij zoeken!

 

istockphoto-1223465506-612x612.jpg

Wie ben jij?

Als Teamleider logistiek bij Foresco Hasselt ben jij dagelijks verantwoordelijk voor een correct voorraad beheer, een optimale planning van grondstoffen en gereed producten en het aansturen van alle heftruckchauffeurs op de werf. Jij draagt zorg voor een correcte en efficiënte interne fysieke productenstroom, zodat er een optimale productie kan plaatsvinden. De Teamleider logistiek die bij Foresco Hasselt past, is een aanpakker en doet mee wanneer het nodig is. Je bent echt onderdeel van je team, wat inhoudt dat je ook zelf de heftruck opstapt bij drukte of bijvoorbeeld vrije dagen van collega’s.

Over Pasec

Wie zijn wij?

Foresco is met ruim 20 locaties en meer dan 1000 werknemers de marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep heeft een sterke waarde propositie richting de markt en werkt met vele bekende klanten in diverse sectoren. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

recycling

Wat maakt deze functie zo leuk?

Jij zorgt samen met je team voor een ongestoord productieproces betreffende kwaliteit en kwantiteit van te gebruiken hout. Daarvoor voer je controles uit van kwaliteit en kwantiteit van de inkomende en uitgaande producten. Jouw uitdaging ligt in een efficiënte en juiste opslag van hout en pallets, hiervoor draag je zorg voor een overzichtelijke en schone werf. Waar nodig stap je zelf op de heftruck om je team bij te staan, je klaart immers samen de klus!

 

Foresco Hasselt beschikt over een eigen biomassa installatie, deze installatie draait onder jouw beheer. Het is een installatie welke 24/7 draait en welke onze gebouwen voorziet van warmte. Daar horen ook de droogkamers bij. Vele pallets worden hier gedroogd, de planning van het drogen en het draaiende houden van de biomassa installatie organiseer jij ook.

Wat heb jij ons te bieden?

 • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een logistieke richting;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat;
 • Administratieve- en computervaardigheden (Word/Excel/Business Central);
 • Aantoonbare ervaring in leidinggeven, planning en organisatie;
 • Helder en eenduidig in communicatie;
 • Een accurate en gestructureerde werkhouding;
 • Je bent stressbestendig, oplettend en je weet van aanpakken;
 • Wanneer het er toe doet sta je er, stel je je flexibel op en dit doe je altijd met een enthousiaste en motiverende instelling.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een boeiende, uitdagende functie in een internationaal groeiend bedrijf;
 • Het is een fulltime baan in dagdienst, 40uur per week;
 • Grote zelfstandigheid binnen de afgesproken kaders;
 • Ruimte voor professionele groei en ontwikkeling, en meedenken naar nieuwe werkwijzen en oplossingen;
 • Je laptop en werktelefoon liggen op de eerste werkdag voor jou klaar;
 • Een salaris passend bij de positie in de organisatie en jouw ervaring.

Contact

Zin gekregen om ons team te komen versterken?

Zin om ons team te komen versterken? Stuur je cv en motivatie via ons invulformulier.

Nog vragen over deze functie? Neem even telefonisch contact op met onze Plantmanager Marc van den Berg 06-53292340.

Solliciteer meteen