Overslaan en naar de inhoud gaan

Technisch Operator

Phoenix Pallets Hasselt (Nederland)

Heb je een sterk technisch inzicht en ben je verantwoordelijk en zelfstandig? Ben jij bovendien in staat storingen in een productieproces snel te analyseren én te verhelpen (op lange termijn)? Dan ben jij mogelijk de Technisch Operator die we zoeken, lees snel verder.

Phoenix

Wie ben jij?

Als Technisch Operator of lijnmonteur heb je een sleutelfunctie: je bent het eerste aanspreekpunt op de lijn en voor de Technische Dienst, waar je de werkzaamheden coördineert en het productieproces bewaakt. Je bent in staat zelfstandig de lijn om te bouwen en te onderhouden. Daarbij kan je moeiteloos storingen analyseren en verhelpen. Jouw uitdaging: de lijn op zo’n manier verbeteren dat toekomstige storingen uitblijven. Samen met de productieleider en de Technische Dienst houd je je voltijds bezig om de lijn naar een hoger niveau te tillen - en daarbij is goede communicatie met je collega’s uiteraard essentieel. 

Wat nog zoal tot je takenpakket behoort:

 • Het actief deelnemen aan verbeterprojecten en het volgen van een opleidingstraject van 1,5 jaar.
 • Het dagelijks deelnemen aan een werkoverdracht.
Paletco

Wie zijn we?

Bij de Foresco Group creëren we duurzame verpakkingen en houten palletten. En als totaalleverancier gaan we daarbij geen uitdaging uit de weg. Ons motto: we kunnen álles verpakken - hoe zwaar, fragiel of onmogelijk van vorm het ook mag lijken. Daarbovenop leggen we de focus op kwaliteitsvolle en kostenbewuste verpakkingsmaterialen. En intussen kunnen onze klanten zich gerust blijven focussen op hun corebusiness.

Bij ons deelbedrijf Phoenix Pallets werken ruim 150 medewerkers, verdeeld over twee sites: een grote vestiging in Hasselt en een kleinere in Assen. Phoenix Pallets is een internationale fullserviceleverancier van houten palletten, herstel- en packaging-activiteiten. Het team is hecht en altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s om hen te versterken. Je voelt je er snel thuis!

Wat heb je ons te bieden?

 • Jij hebt een Mbo werk- en denkniveau (Mbo 3/4). Een technische opleiding is een sterk pluspunt.
 • Technisch inzicht en werkervaring in een productieomgeving zijn vereisten. 
 • Ervaring met PLC-systemen is een pre.
 • Tot slot herkennen we in jou onze bedrijfswaarden: flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat hebben wij je te bieden?

 • Een voltijds contract en een goed startsalaris tussen €12,50 - €14,-, conform CAO Houtverwerkende Industrie en op basis van jouw ervaring; 
 • Werken in een 2-ploegensysteem met werktijden van maandag t/m vrijdag (6u-14u) of maandag t/m donderdag (14u-23.45u), 15% ploegentoeslag;
 • Een mogelijkheid om over te werken in het weekend en om door te groeien binnen de organisatie, inclusief de nodige opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Een kans op een vaste aanstelling - we bieden je graag zekerheid;
 • Een informele en gezellige werksfeer.

Contact

Nog vragen?

Deze uitdaging wat voor jou? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief via hrmphoenixpallets.com of solliciteer direct via ons invulformulier.

 

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Joëlle van ’t Hof 06 – 21 999 099.

Solliciteer meteen