Overslaan en naar de inhoud gaan

Technisch Operator

Foresco Hasselt Nederland

Heb je een sterk technisch inzicht en ben je verantwoordelijk en zelfstandig? Ben jij bovendien in staat storingen in een productieproces snel te analyseren én te verhelpen (op lange termijn)? Dan ben jij mogelijk de Technisch Operator die we zoeken, lees snel verder.

Over Pasec

Wie ben jij?

Als Technisch Operator of lijnmonteur heb je een sleutelfunctie: je bent het eerste aanspreekpunt op de lijn en voor de Technische Dienst, waar je de werkzaamheden coördineert en het productieproces bewaakt. Je bent in staat zelfstandig de lijn om te bouwen en te onderhouden. Daarbij kan je moeiteloos storingen analyseren en verhelpen. Jouw uitdaging: de lijn op zo’n manier verbeteren dat toekomstige storingen uitblijven. Samen met de productieleider en de Technische Dienst houd je je voltijds bezig om de lijn naar een hoger niveau te tillen - en daarbij is goede communicatie met je collega’s uiteraard essentieel. 

Wat nog zoal tot je takenpakket behoort:

 • Het actief deelnemen aan verbeterprojecten en het volgen van een opleidingstraject van 1,5 jaar.
 • Het dagelijks deelnemen aan een werkoverdracht.
istockphoto-1223465506-612x612.jpg

Wie zijn we?

Foresco is met ruim 20 locaties en meer dan 1000 werknemers de marktleider in de Benelux in de productie van op maat gemaakte pallets, houten kisten, kratten en industriële kartonverpakkingen. De groep heeft een sterke waarde propositie richting de markt en werkt met vele bekende klanten in diverse sectoren. Foresco draagt de waarden betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De groep zet sterk in op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo is al het hout dat verwerkt wordt afkomstig van aantoonbaar duurzaam beheerde bossen. In de speciaal uitgeruste recyclage-locaties worden gebruikte pallets hersteld en opnieuw op de markt gebracht. Resthout wordt als biomassa gebruikt. Foresco is een no-nonsense organisatie waar gewerkt wordt met korte lijnen en waar een goede werksfeer belangrijk is.

 

Wat heb je ons te bieden?

 • Jij hebt een Mbo werk- en denkniveau (Mbo 3/4). Een technische opleiding is een sterk pluspunt.
 • Technisch inzicht en werkervaring in een productieomgeving zijn vereisten. 
 • Ervaring met PLC-systemen is een pre.
 • Tot slot herkennen we in jou onze bedrijfswaarden: flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat hebben wij je te bieden?

 • Een contract voor 36uur per week en salaris conform CAO Houtverwerkende Industrie en op basis van jouw ervaring; 
 • Werken in een 2-ploegensysteem met werktijden van maandag t/m vrijdag (6u-14u) of maandag t/m donderdag (14u-23.45u), 15% ploegentoeslag;
 • Een mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, inclusief de nodige opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Een kans op een vaste aanstelling - we bieden je graag zekerheid;
 • Een informele en gezellige werksfeer.

Contact

Zin gekregen om ons team te komen versterken?

Deze uitdaging wat voor jou? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief via hrmforesco.eu of solliciteer direct via ons invulformulier.

 

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Joëlle van ’t Hof 06 – 21 999 099.

Solliciteer meteen