Overslaan en naar de inhoud gaan

Houtbehandeling

Wilt u nieuwe palletten of verpakkingen kopen die ook geschikt zijn voor wereldwijde export? Onze ISPM 15-certificatie zorgt dat dit kan zonder extra kopzorgen.

Heat Treatment

De ISPM 15-norm beschrijft de behandelingsmethoden waarmee hout behandeld en gemarkeerd moet worden, zodat het zeker is dat er geen schadelijke organismen meer in het hout aanwezig zijn. Dit is essentieel om buiten de Europese Unie te kunnen exporteren.

Het hout wordt gecertificeerd met een opdruk met het ISPM 15-logo en de nummering van de erkende producent (de zogenaamde Heat Treatment of HT-stempel). Zo weet de douane dat het gaat om correct behandeld hout. Gecertificeerd hout dat wordt hergebruikt of gerepareerd, moet opnieuw gecertificeerd worden.

Anti-schimmelvorming

Wilt u ook schimmelvorming voorkomen, bijvoorbeeld omdat u actief bent in de voedingssector? Dan raden we u aan om nieuwe palletten te kopen met kamerdroging, die de vochtigheid reduceert. Desnoods kunnen we het hout met een speciale anti-schimmelvloeistof voor u behandelen.

Impregnatie van tuinhout

Foresco impregneert hout tot en met klasse IV. In onze autoclaaf te Genk wordt onder hoge druk het impregneerproduct in het hout gespoten, wat verhindert dat hout gaat rotten en er zich schimmel vormt of termieten het hout aantasten.
 

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: contacteer Foresco Group op salesforesco.be of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: contacteer rechtstreeks Phoenix Pallets op infophoenixpallets.com of +31 38 477 2020

 

Contacteer ons