Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontwerp en optimalisatie

Onze technische dienst speelt een sleutelrol bij het tot stand komen van de ideale verpakking. Voor alle verpakkings-oplossingen en diensten zorgen zij dat die optimaal ontwikkeld zijn voor het bewuste product.

Foresco packaging

Economisch en zonder schade

Ons team van verpakkingsspecialisten werkt op basis van plannen of bestaande verpakkingen. Zij overleggen met u of komen bij u ter plaatse. Zo wordt de gepaste pallet of verpakking voor uw goederen ontworpen en geproduceerd, rekening houdend met de technische vereisten en de totale kost (met inbegrip van handlingkost, transportkost, stockagekost, eventuele herbruikbaarheid). 

In bepaalde gevallen worden specifieke internationale kwaliteitsstandaarden voorgeschreven voor het verpakken van te verschepen goederen. Zo is er onder andere de Franse SEI-norm of de Duitse HPE-norm. Die normen beschrijven de specificaties en opbouw van de verpakking op basis van gewicht, manier van verschepen, corrosiebescherming, stapelbaarheid en meer.

Uiteraard kunnen wij als verpakkingsspecialist onze kisten en kratten volgens deze standaarden produceren. Daarnaast zijn we echter ook uitermate flexibel om voorstellen te doen die een nog betere prijs/kwaliteitverhouding hebben, zonder daardoor ook maar enigszins het risico op beschadiging te verhogen.

contact

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

salesforesco.be
+32 3 450 11 77

infophoenixpallets.com
+31 38 477 2020

 

Contacteer ons