Skip to main content

Welcome to the Foresco team

Flexibility, quality and reliability. Three core concepts of the Foresco Group. But these values can only be put into practice thanks to our specialised techniques, high-quality materials and, of course, our strong team of experts and professionals.

Solliciteer spontaan

Ontdek onze openstaande vacatures

Openstaande vacatures

Medewerker Bedrijfsbureau - NL

Als medewerker Bedrijfsbureau vervul jij een spil functie binnen de organisatie en ben jij het ene moment het eerste aanspreekpunt voor alle bezoekers van onze locatie en het andere moment met administratieve taken bezig. Binnen deze functie heb je contact met leveranciers en ben je betrokken bij het logistieke proces!

Werkvoorbereider - NL

Als werkvoorbereider binnen Lapack werk je in een dynamische omgeving en is geen dag hetzelfde. Heb jij enige affiniteit met hout en beschik je over technisch inzicht, dan zoeken wij jou!

HR-Functionaris - NL

Ben jij degene die de mensen binnen ons bedrijf wil helpen om met nog meer plezier bij ons te blijven werken? En die ook in staat is om mee te denken over de meest efficiënte, maar ook gezonde, veilige en leuke manier van werken?

Controller - NL

Vind je het leuk om de positie controller efficiënter in te richten en naar een kwalitatief hoger niveau te brengen? Houd je ervan om bezig te zijn met data-analyse met behulp van Power BI? In deze functie ben je de rechterhand van de manager Finance. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

 

Productiemedewerker - NL

“Ben jij uit het juiste hout gesneden?”

 

Voor onze productie locaties in Assen en Hasselt zoeken wij productiemedewerkers die affiniteit hebben met hout en beschikken over technisch inzicht.

Heftruckchauffeur BE

 

Ben jij op zoek naar een job met veel afwisseling? Heb je ervaring met de heftruck? Als heftruckchauffeur sta je in voor het goede uitvoering van de interne logistieke processen.

Technisch Operator - NL

Heb je een sterk technisch inzicht en ben je verantwoordelijk en zelfstandig? Ben jij bovendien in staat storingen in een productieproces snel te analyseren én te verhelpen (op lange termijn)? Dan ben jij mogelijk de Technisch Operator die we zoeken, lees snel verder.

Medewerker Technische Dienst - NL

Kun jij productieprocessen snel en efficiënt analyseren? Heb je affiniteit met elektrische apparaten en ben je bovendien een communicatieve teamplayer? Dan ben jij misschien dé perfecte aanwinst voor onze Technische Dienst, lees snel verder.

Heftruckchauffeur - NL

Heb jij positieve ervaringen met het rijden met een heftruck? Bewaar jij makkelijk het overzicht en hou je altijd het hoofd koel? Dan ben jij mogelijk de ervaren heftruckchauffeur die we zoeken, lees snel verder.

Of Solliciteer spontaan

Contact

Any questions?

Do you still have questions or concerns? Would you like more information on our working methods or on one of our vacancies? Do not hesitate to contact us at jobsforesco.be () or call us at +32 474 77 61 82.

Contact us