Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Arifal logo

Arifal

Sinds 1979 zetten we ons met Arifal actief in binnen de pallethandel. Vandaag kunnen we als bedrijf een totaalservice binnen het palletgamma aanbieden: nieuwe palletten uit onze ultramoderne fabriek in Genk, tweedehands palletten uit onze gespecialiseerde site in Beringen en daarnaast nog diverse verpakkingsmaterialen. En dat doen we voor een waaier aan sectoren, waaronder de voeding, chemie, farma, bouw en logistiek.

Contact

Beringen

Nijverheidspark 32
3580 Beringen
België

Genk

Winterbeeklaan 11
3600 Genk
België

Arifal hecht belang aan…

Foutloos en geautomatiseerd werk

Ons feilloos, volledig geautomatiseerd werkproces toont onze baanbrekende rol binnen de palletindustrie aan. Dit werkproces is gekoppeld aan ons ERP-systeem en passen we onder andere toe in Beringen, de draaischijf van onze tweedehandspallethandel. Daar sorteren, herstellen, stockeren en inventariseren we gebruikte palletten in de meest uiteenlopende soorten en formaten geheel automatisch.

Spitstechnologie 

Onze palletvestiging in Genk is een voorbeeld van ons innovatieve denken. Robots zorgen er voor een duizelingwekkende nauwkeurigheid én een gigantische oplevering van duizenden palletten per dag. We werken er daarnaast met speciale hitte-installaties en ovens voor extra droogbehandelingen. Die zijn soms nodig om uw palletten te laten voldoen aan de strengste normen binnen de pallethandel, zoals een IPPC ISPM15-behandeling voor exportpalletten.
 

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: contacteer Foresco Group op salesforesco.be of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: contacteer rechtstreeks Phoenix Pallets op infophoenixpallets.com of +31 38 477 2020

 

Contacteer ons