Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Lapack

Lapack

In 1962 begon het voor Lapack allemaal met: de productie van aardappelkiemkistjes! Vandaag is de organisatie een professioneel, technologisch productiebedrijf met een breed scala aan houten logistieke oplossingen - van kisten en kratten tot palletten.

Contact

Lapack Musselkanaal

Open Einde 3
9581 AM Musselkanaal
Nederland

Lapack produceert palletten, kisten, kratten, speciale verpakkingen, lastdragers en andere houten productdragers en logistieke hulpmiddelen. Dat doen ze voor erg uiteenlopende klanten: van kleine en middelgrote bedrijven tot internationale spelers. Elke dag produceren ze meer dan 15.000 producten die ze vanuit diverse locaties meteen bij klanten leveren. Of het nu om eenmalige orders gaat of partijen die, in grotere of kleinere oplages, per maand afgenomen worden: alles is mogelijk.

Wat u concreet zoal van Lapack mag verwachten? Gestandaardiseerde Europalletten, chemicaliënpalletten, systeempalletten, exportverpakkingen en volledig op maat gemaakte speciale producten. Hun technologische productielijnen, met door robots ondersteunde productiecomponenten, behoren tot de meest geavanceerde in de palletindustrie. Ze garanderen zowel een hoge mate van automatisering als maximale flexibiliteit.

De centrale kracht van Lapack: hout! Het is het enige materiaal waarmee ze werken. In vergelijking met kunststof palletten zijn houten palletten een stuk goedkoper, en qua uitvoering en toepassing bieden ze oneindig veel meer mogelijkheden. Lapack streeft ernaar een pallet zo vaak mogelijk te hergebruiken. Een ruim aanbod aan gebruikte en gerecyclede houten verpakkingensoplossingen worden vanuit het Lapack Trade & Recycling centrum in Foxhol geleverd. Sinds 2007 produceert de organisatie een verscheidenheid aan houten logistieke producten met de kwaliteitsstempel  ‘Lapack The Art Of Packaging’. Die stempel wil zeggen dat klanten kunnen vertrouwen op een stevige ervaring en expertise. En ze weten dat bij Lapack de meest kosteneffectieve oplossing krijgen voor eender welke logistieke toepassing.

lapack cases

The art of packaging

Lapack beheerst de kunst van het verpakken als geen ander. Die kunst komt goed tot uiting in de vorm van onze exportverpakkingsdiensten. Alle vormen en maten, alle vrachten, elke keer weer. Wij verzorgen de verpakking én verzending van elke exportcategorie. Om onze naam van ‘one -stop-shop’ waar te maken, zijn mobiele teams altijd op pad om op locatie uw weg-, lucht en zeevracht te verpakken en te verzenden. Snel, efficiënt, kosteneffectief en duurzaam.
 

Onze toegewijde medewerkers zijn specialisten in het ontwerpen, fabriceren en assembleren van alle vrachtverpakkingen volgens internationale normen, rekening houdend met gewicht, volume, waarde en kwetsbaarheid van de zending. Uitgangspunt is altijd de optimale bescherming van uw vracht. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en tijdig aankomt terwijl u kosten bespaart.

Maar ook voor het opslaan van producten en materialen moet u bij ons zijn, net als voor het meedenken met uw verpakkingsproces en de hele logistieke afhandeling.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de genen

We verkopen en produceren houten verpakkingen met een duidelijke visie: we willen zo dicht mogelijk bij klanten staan en samen met hen de meest passende strategie ontwikkelen voor hun producten. Denk bijvoorbeeld aan EDI-oplossingen, JIT-leveringen, retourstroommanagement, reductie van het aantal vervoersbewegingen, productoptimalisatie en optimalisatie van afnamehoeveelheden. Allemaal werkmethodes die we bewust in onze productiestrategie integreren.

Vanzelfsprekend zijn we een PEFC-gecertificeerd bedrijf: ons hout komt uit gecertificeerde bossen. En we kunnen uw pallet met een ISPM15-certificaat leveren dankzij onze eigen droogkamers.

Wat we daarnaast enorm belangrijk vinden is hergebruik. We recycleren een breed scala aan houten verpakkingen - zowel kisten en kratten als palletten - en geven ze op een milieubewuste manier een tweede leven. ‘Duurzaamheid’ is voor ons geen modewoord: het zit ons simpelweg in de genen.

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: contacteer Foresco Group op salesforesco.be of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: contacteer rechtstreeks Phoenix Pallets op infophoenixpallets.com of +31 38 477 2020

 

Contacteer ons