Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Packaging partners

Packaging Partners

Uw goederen over zee of via luchtvaart transporteren? Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kunnen wij onszelf specialist noemen in maritieme en luchtvrachtverpakkingen.

Contact

Wilrijk

Dynamicalaan 14/16
2610 Antwerpen
België

Onze ligging tussen twee grote havens is een van onze sterke punten: zowel de Antwerpse als de Rotterdamse haven zijn vlakbij. Als u wilt, verpakken we uw goederen voor u op de kade, al kan dat ook bij u in het bedrijf of in onze werkplaats in Malle. 

We verzekeren een optimale bescherming van uw producten bij transport over grillig terrein. We zorgen ook dat de internationale transportvereisten voor uw goederen in orde zijn en werken altijd op maat. Kwaliteit, service, flexibiliteit en communicatie zijn enkele vaste waarden binnen onze onderneming.

Packaging Partners hecht belang aan

Optimale bescherming én betaalbaarheid

Een verpakking die lucht- of zeewaardig is: dat is niet altijd vanzelfsprekend. En nochtans vaak broodnodig voor gevoelig materiaal, zoals motoren of schakelkasten. Die producten moet u maximaal beschermen tegen invloeden van buitenaf wanneer u ze per zee- of luchtvracht transporteert.

Voor zeevracht is verpakking in een kist alleen onvoldoende, zelfs al zet u de kisten in de zeecontainers vast. Bij Packaging Partners zullen we uw producten daarom eerst verpakken in een luchtledige aluminiumhoes, met daarin de nodige vochtopnemende middelen. De voorverpakking verzekert dat uw materiaal niet te lijden krijgt onder het wisselvallige zeetransport. Bovendien kunt u de kisten na de reis zonder problemen buiten opslaan.

Kisten voor luchtvracht moeten meestal aan specifieke eisen voldoen. Zo zijn er beperkingen voor de afmetingen en moet het gewicht van de kist, omwille van de transportkostprijs, zo laag mogelijk worden gehouden. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing, zodat u uw materiaal op een kostenefficiënte manier kunt versturen.

Specifiek maatwerk

Voor internationaal transport is een speciale verpakking vaak een vereiste. Daarom laten we al ons verpakkingshout behandelen volgens de ISPM 15-norm, met daarbij de nodige certificaten. We zijn daarvoor niet afhankelijk van derden, zodat de levertermijnen van ons verpakkingsmateriaal verzekerd blijven. 

In principe hebben we geen stockproducten: al onze voorraden zijn ontworpen naar uw specifieke eisen. Elke kist, krat of suspension pallet produceren we volgens uw behoeften en de speciale noden van het te verpakken product.

U kunt bij ons terecht voor onder meer houten zadels, wiegen en stoelen. We houden altijd rekening met de aard van het materiaal, het gewicht, type transport (wegvervoer of zee- of luchtvracht), land van bestemming en natuurlijk met uw wensen.

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: contacteer Foresco Group op salesforesco.be of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: contacteer rechtstreeks Phoenix Pallets op infophoenixpallets.com of +31 38 477 2020

 

Contacteer ons