Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Paletco logo

Paletco

Al meer dan 15 jaar bouwt Paletco houten kisten, kratten en palletten - helemaal inhouse. Aan ervaring dus geen gebrek. Onze vakkennis combineren we met passie, duurzame materialen én gespecialiseerde machines. Op die manier leveren onze gedreven productieteams keer op keer topkwaliteit, voor een uitgebreid aanbod aan houten verpakkingen. Bovendien zijn we specialisten op vlak van maatwerk.

Contact

Herentals

Atealaan 73
2200 Herentals
België

Houten verpakking nodig? Voor stevige kisten, kratten of palletten mag u op Paletco rekenen. We denken graag met u mee over de perfecte verpakkingsoplossing voor uw specifieke transport. En ja, daarbij denken we ook out of the box: voor een houten verpakking helemaal op maat van uw product.  

In ons assortiment vindt u uiteraard ook een groot aantal standaardproducten zoals Europalletten, tweedehands palletten of opzetwanden. Natuurlijk heeft elk formaat bepaalde troeven, die we u graag toelichten. Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies!

 

Paletco productieproces

Paletco hecht belang aan…

Minutieus maatwerk en hergebruik

Gedetailleerd millimeterwerk: dat is onze grote kracht. Hoe we dat garanderen? Door het gehele productieproces van begin tot eind stevig in handen te houden. Alleen zo kunnen we de kwaliteit leveren waarmee we in onze branche het verschil maken. Heeft u dus een pallet nodig met afwijkende vormen of een houten kist die perfect rond uw product past? Klopt dan zeker bij ons aan. 

Ook hergebruik en recyclage vinden we belangrijk. Maak plaats in uw magazijn door uw oude palletten aan ons door te geven. We hebben ze liefst in de standaardafmetingen 800×1200 mm en 1000×1200 mm. Als u ervoor zorgt dat ze in een goede staat verkeren, dan betalen wij u er een mooie vergoeding voor. En we schenken uw oude palletten een tweede leven.

Paletco

Snelle service met optimaal voorraadbeheer

U houdt er niet van om te wachten? Wij ook niet. Vandaar dat we onze voorraad van meer dan 50.000 palletten, kisten en kratten dagelijks aanvullen. Zo hebben we altijd een groot aanbod van onze standaardproducten voor u in huis. En ook voor uw verpakkingen op maat doen we het voorraadbeheer, als u dat wenst. Op die manier maken we het u logistiek extra makkelijk en hoeft u geen ruimte te voorzien voor voorraadopslag.

Een goed aangevulde voorraad maakt dat we leveringen eenmalig of op vast afroepschema eenvoudig kunnen inplannen. We leveren dan ook meestal binnen één werkweek, vaak zelfs nog sneller. Grote bestelling? Dan schakelen we onze megatrailers in - met hun insteekhoogte van 295 cm brengen die de grote lading in één keer tot bij u. Als u uw bestelling liever zelf ophaalt, kunt u terecht in ons bereikbare magazijn aan de E313 in Herentals. 

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: contacteer Foresco Group op salesforesco.be of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: contacteer rechtstreeks Phoenix Pallets op infophoenixpallets.com of +31 38 477 2020

 

Contacteer ons