Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Phoenix logo

Phoenix Pallets

Phoenix Pallets heeft een historie die teruggaat tot 1891. Het begon allemaal met de productie van houten vaten voor boter. Geleidelijk werd de overstap naar palletten gemaakt en veroverden we nieuwe markten. Vandaag is Phoenix Pallets een internationale speler.

Contact

Hasselt

Randweg 15-17
8061 RW Hasselt
Nederland

Assen

Hoofdvaartsweg 66
9406 XC Assen
Nederland

Phoenix Pallets is een fullservice leverancier van houten palletten, repair en packaging activiteiten. Onze labels zijn actief in verschillende landen en sectoren. Mede dankzij regelmatige overnames van producenten en dienstverleners in de palletsector, wist Phoenix Pallets een gestage groei te realiseren met een steeds groter afzetgebied.

Wij leveren alle soorten palletten en verpakkingen

Ontdek ons aanbod aan:

Phoenix Pallets hecht belang aan

Duurzaamheid en milieu

Een duurzaam productieproces is voor ons een vereiste. Daarom gebruiken we voor onze palletten alleen hout uit duurzame bronnen. We zijn volledig gecertificeerd in alle aspecten van milieuvriendelijke fabricage.

Om een duurzaam productieproces te garanderen, hebben we altijd een voorraad hout liggen voor 3,5 week - droog en nat - klaar om op maat te zagen. In veel gevallen drogen we de houten palletten via een heat treatment. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen, moderne en schone biomassa-centrale. In onze zelfvoorzienende droogkamers beperken we CO₂-uitstoot tot een minimum. De verf waarmee we onze palletten vervolgens afwerken is tevens biologisch afbreekbaar. 

Daarnaast is palletpooling een van onze kernactiviteiten. Ook met uw oude palletten kan u dus bij ons terecht. De reparatie en het hergebruik van palletten past perfect binnen ons duurzaam gedachtegoed.

Flexibiliteit en just-in-timelevering

Een serie palletten nodig op korte termijn? Wij zijn specialisten op vlak van just-in-timeleveringen. Dankzij onze computergestuurde machines en minimale omsteltijden, produceren we snel palletten in iedere gewenste afmeting en oplage. U heeft uw bestelde palletten binnen 24 uur in huis, zelfs als we ze niet in voorraad hebben.

We houden exacte specificaties over uw palletten bij in onze database. In onze drooghallen slaan we in totaal ook voor zo’n vier weken aan palletten op. Zo kunnen we u snel bedienen op afroep.

We bedienen u op uw wenken, want we verzekeren: 

  • Specialisatie in standaard- en maatwerkpalletten
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • De beste klantenservice en de snelste levering
  • Een duurzaam, modern productieproces

Wij leveren houten palletten in alle gangbare maten. Passen die u niet? Dan maken wij een pallet die voldoet aan uw specificaties. En we zijn pas tevreden als u dat bent. Zo krijgt u altijd de pallet die u zoekt.

Contact

Wat kunnen we voor u doen

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

infophoenixpallets.com
+31 38 477 2020

Contacteer ons