Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Logo Smolders

Smolders Pallets & Verpakkingen

Sinds 1850 is Smolders specialist in de houtverwerkende industrie. Vandaag maken we houten pallets en kisten op maat, industriële en ook speciale verpakkingen. Voor elk te vervoeren product ontwerpen we de meest optimale verpakking, naar de wens van onze klanten. 

Contact

Borkel & Schaft

Dorpsstraat 86
5556 VL Borkel & Schaft
Nederland

In het groene Brabantse landschap vind je Smolders. Onze voeling met die omgeving trekken we door in de keuze van onze houtsoorten, onze manier van houtbewerking en vooral ons ecologisch (her)gebruik. Zo gebruiken wij steevast hout dat PEFC of FSC gecertificeerd is.

Actief zijn in een groene regio vraagt om slimme oplossingen en daarom blijven wij ons ontwikkelen op vlak van duurzaamheid en innovatie. De laatste jaren heeft Smolders Pallets & Verpakkingen geïnvesteerd in nieuwe, moderne productiemiddelen. Wandel mee door onze productieruimtes en ontdek hoe onze machines het hout in groten getale bewerken en produceren.

Foresco packaging

Duurzaamheid & milieu

Met Smolders Pallets & Verpakkingen willen we intensief bijdragen aan een duurzaam en milieuvriendelijk product. Zo worden onze producten uit PEFC™ gecertificeerd hout vervaardigd. PEFC™ is het wereldwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld ecologisch beheerd worden.
Naast het gebruik van gecertificeerd hout verwerken we gerecycled en recyclebaar materiaal dat later kan dienen als grondstof. Zo worden pallets die niet te repareren zijn bijvoorbeeld vermalen tot houtsnippers.
We proberen onze houten verpakkingen natuurlijk zo lang als mogelijk te laten meegaan. Onze reparatie-afdeling zorgt ervoor dat uw gebruikte pallet of verpakking een tweede leven krijgt. U bespaart op de aanschaf van een nieuw pallet én voorkomt onnodige inzet van grondstoffen. Zo draagt u bij aan onze ‘groene keuze’.

Foresco packaging

Producten op maat

Onze productieorganisatie laat zich kenmerken door zijn grote flexibiliteit. Zo kunnen we zowel grotere series machinaal produceren, als de kleinere series handmatig (of semi-handmatig). Zo kunnen we uw product steeds aan de beste prijs leveren.

contact

Een vraag? We staan voor u klaar!

Interesse in een prijsopgave? Op zoek naar de juiste verpakkingsoplossing? Tweedehands palletten kopen of verkopen?

Neem contact op of maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.

Contacteer ons