Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Verhoeven logo

Verhoeven Pallets

Mathieu Verhoeven richtte in 1976 Verhoeven Pallets op als specialist in de productie van nieuwe palletten. In de jaren ‘80 namen zijn drie zonen de zaak over. Wat begon als een kleinschalige, handmatige fabricage van houten palletten is vandaag een moderne onderneming met een vijfentwintigtal werknemers.

Contact

Lommel

Industriezone Balendijk 214
3920 Lommel
België

Hoe Verhoeven Pallets te werk gaat? Helemaal op maat van uw wensen! Daarom zetten we in op: 

  • Gebruik van kwalitatief materiaal aan een marktconforme prijs
  • Een modern machinepark waarmee we snel en prijsbewust produceren
  • Bekwame medewerkers
  • Een minimum aan overhead
  • Zorg voor elke individuele klant 

Niet enkel onze werkwijze maakt ons de ideale partner voor uw nieuwe en gebruikte palletten. We realiseren ook een productiecapaciteit van maar liefst 5000 palletten per dag en bijkomend een aanvoer-, herstelling of teruglevering van nog eens 4000 gebruikte palletten. 
 

Maatwerk

Lean-and-meanproductie van palletten

Meer dan 100 soorten palletten maken we op de meest efficiënt mogelijke manier. Dit doen we dankzij onze jarenlange ervaring, investeringen in (en optimalisatie van) de juiste machines en optimale aankopen. We beschikken ook over een eigen droogkamer, drie eigen vrachtwagens en een hoop inhouse technologie.

Foresco packaging

Productie volgens uw specificaties

We haalden het al eerder aan: bij Verhoeven Pallets werken we op maat van uw wensen. Concreet wil dat zeggen dat we ook palletten in buitenmaten produceren. Dat zijn palletten die te klein of te groot zijn om binnen de normale productielijnen gefabriceerd te worden. Wanneer voor een kleine reeks de omstelkosten te zwaar doorwegen, schakelen we over op handwerk en produceren de palletten met nagelpistolen. 

Ook onze kisten en kratten zijn op maat. Dat komt omdat het vaak maar om een klein aantal gaat of de afmetingen van die aard zijn dat automatisch produceren niet aangewezen is. 

Al dat specifieke maatwerk realiseren we dankzij onze computergestuurde afkortmachine. Die kan hout op een perfecte lengte inkorten. Om de arbeidskost tot een minimum te beperken, produceren we vervolgens op snel instelbare mallen. 
 

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: contacteer Foresco Group op salesforesco.be of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: contacteer rechtstreeks Phoenix Pallets op infophoenixpallets.com of +31 38 477 2020

 

Contacteer ons