Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze ambitie

Onze ambitie

Sinds begin van vorige eeuw streven we er naar om het meest gerespecteerde bedrijf in onze industrie te worden. Dat doen we door een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten, een zorgzame werkgever en een duurzaam ondernemend bedrijf. Of het ons lukt, laten we aan het oordeel van onze stakeholders over, maar we timmeren wel elke dag verder aan de weg.

We zijn onder andere begonnen met een try-out voor de aanvoer van het hout dat we nodig hebben. De eerste boot is geladen en hiermee besparen we maar liefst 65% CO2 op het totale volume aan hout dat in een keer wordt vervoerd. Het scheelt namelijk 35 vrachtwagens die van Riga naar Hasselt hadden moeten rijden. Een project waar we trots op zijn.

Kwaliteit, Flexibiliteit, Betrouwbaarheid

Onze klanten rekenen op ons en onze leveringen. Dat weten we maar al te goed en daarom dragen we er zorg voor dat we de best mogelijke professionele partner voor hen zijn. We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Onze flexibiliteit en capaciteit om in alle omstandigheden onze beloftes na te komen én de vastberadenheid om de gestelde deadlines te behalen, maken van ons een partner om op te rekenen. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht om ruim voldoende voorraden te houden en bovendien ieder project efficiënt en vanuit nabijgelegen locaties aan te pakken.

Een fijne, dynamische en veilige werkplek

We bieden al onze werknemers een omgeving waarin het aangenaam is om te werken en vertoeven. Dat doen we door onze kernwaarden op alle manieren uit te dragen en versterken: Respect, Samenwerking, Veiligheid, Klantgerichtheid, Gedrevenheid en Plezier.

Leider in duurzaamheid

Niet alleen met woorden, maar ook met daden gaan we volop voor CO2-neutraliteit. Zoals vele bedrijven hebben we nog een hele weg af te leggen, maar we meten elk jaar onze uitstoot en hebben concrete plannen en doelen om er te geraken. Daar zullen we voor investeren wat nodig is.