Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Foresco Industrial

Foresco Packaging

Foresco Packaging startte bijna honderd jaar geleden als houthandelaar. Sindsdien groeiden we uit tot dé referentie in verpakkingen. 

Wat we vandaag doen in een notendop? We ontwerpen en produceren industriële verpakkingen voor productiebedrijven en hun toeleveranciers. 

We bedienen erg uiteenlopende sectoren en bieden ook verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Zo werken we momenteel bijvoorbeeld samen met internationale elektronicaproducenten, grote automerken, distributiecentra en bekende landbouwproducenten en brouwerijen.

Contact

Genk

Eikelaarstraat 32
3600 Genk
België

Aarschot

Gaston Geenslaan 72
3200 Aarschot
België

Oesterbank

Zandvoordestraat 366
8400 Oostende
België

Van houthandelaar tot verpakkingsspecialist. Niets is te groot, zwaar, fragiel of grillig van vorm om door ons te worden verpakt en beschermd.

In enkele decennia tijd is Foresco Industrial Packaging uitgegroeid tot dé referentie en marktleider in dit vakgebied.

De knowhow om voor elke uitdaging een oplossing te vinden, de flexibiliteit en capaciteit om altijd en overal aan de slag te gaan én de vastberadenheid om de gestelde deadlines te behalen, maken van ons een partner waar u op kan rekenen.

Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht om ieder project efficiënt aan te pakken.

Foresco Packaging hecht belang aan…

Flexibiliteit

Hoe we als verpakkingsspecialist het verschil maken? We stellen ons heel flexibel op. Om te beginnen verpakken we allé producten die je maar kunt bedenken. Daarvoor moeten we soms inventief zijn en werken met bijzondere materialen. Onze verpakkingsontwerpen zijn dan ook altijd op maat. 

Ook qua timing zijn we toonaangevend. We hechten veel belang aan strikte deadlines, wat ook noodleveringen mogelijk maakt. 

Betrouwbaarheid

We bouwden heel wat ervaring op in verpakking en vervoer in diverse situaties, een knowhow die ervoor zorgt dat we voor elke uitdaging de gepaste oplossing vinden. We denken graag samen met u na over de beste verpakkingsmethode voor uw product en staan voor u klaar op cruciale momenten. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor al uw verpakkingen.