Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Smolders logo

Smolders Pallets & Verpakkingen

Sinds 1850 is Smolders specialist in de houtverwerkende industrie. Vandaag maken we houten pallets en kisten op maat, industriële en ook speciale verpakkingen. Voor elk te vervoeren product ontwerpen we de meest optimale verpakking, naar de wens van onze klanten.

Contact

Houtindustrie Smolders is al vele jaren lang de referentie op gebied van houten verpakkingen in Zuid-Nederland. Onze vakmensen maken uw verpakking met aandacht en zin voor kwaliteit. 

De laatste jaren heeft Smolders Pallets & Verpakkingen geïnvesteerd in nieuwe, moderne productiemiddelen. Wandel mee door onze productieruimtes en ontdek hoe onze machines het hout in groten getale bewerken en produceren.

 

Foresco packaging

Duurzaamheid & milieu

Met Smolders Pallets & Verpakkingen willen we intensief bijdragen aan een duurzaam en milieuvriendelijk product. Zo worden onze producten uit PEFC™ gecertificeerd hout vervaardigd. PEFC™ is het wereldwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld ecologisch beheerd worden.

Naast het gebruik van gecertificeerd hout verwerken we gerecycled en recyclebaar materiaal dat later kan dienen als grondstof. Pallets die niet te repareren zijn vermalen we bijvoorbeeld tot houtsnippers.

We proberen onze houten verpakkingen natuurlijk zo lang als mogelijk te laten meegaan. Onze reparatie-afdeling zorgt ervoor dat uw gebruikte pallet of verpakking een tweede leven krijgt. U bespaart op de aanschaf van een nieuw pallet én voorkomt onnodige inzet van grondstoffen. Zo draagt u bij aan onze ‘groene keuze’.

Foresco packaging

Producten op maat

Onze productieorganisatie laat zich kenmerken door zijn grote flexibiliteit. Zo kunnen we zowel grotere series machinaal produceren, als de kleinere series handmatig (of semi-handmatig). We leveren uw product altijd aan de beste prijs en helemaal op maat van uw wensen en noden.

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: sales.belgieforesco.eu of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: sales.nederlandforesco.eu  of +31 38 222 16 01

 

Contacteer ons