Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Verhoeven logo

Verhoeven Pallets

Mathieu Verhoeven richtte in 1976 Verhoeven Pallets op als specialist in de productie van nieuwe pallets. In de jaren ‘80 namen zijn drie zonen de zaak over. Wat begon als een kleinschalige, handmatige fabricage van houten pallets is vandaag een moderne onderneming met een vijfentwintigtal werknemers.

Contact

Lommel

Industriezone Balendijk 214
3920 Lommel
België

Hoe Verhoeven Pallets te werk gaat? Helemaal op maat van uw wensen! Daarom zetten we in op: 

  • Kwalitatief materiaal aan een marktconforme prijs
  • Een modern machinepark waarmee we snel en prijsbewust produceren
  • Bekwame medewerkers
  • Een minimum aan overhead
  • Zorg voor elke individuele klant 

Niet enkel onze werkwijze maakt ons de ideale partner voor uw nieuwe en gebruikte pallets. We realiseren ook een productiecapaciteit van maar liefst 5000 pallets per dag en bijkomend een aanvoer-, herstelling of teruglevering van nog eens 4000 gebruikte pallets.

Maatwerk

Lean-and-meanproductie van palletten

We hebben een efficiënt productieproces voor meer dan 100 soorten pallets. Dat komt dankzij onze jarenlange ervaring en de investering in (en optimalisatie van) de juiste machines. We beschikken ook over een eigen droogkamer, drie eigen vrachtwagens en een hoop inhouse technologie. 

Foresco packaging

Productie volgens uw specificaties

We haalden het al eerder aan: bij Verhoeven Pallets werken we op maat van uw wensen. Concreet wil dat zeggen dat we ook pallets in buitenmaten produceren. Dat zijn pallets die te klein of te groot zijn om binnen de normale productielijnen gefabriceerd te worden. Wanneer voor een kleine reeks de omstelkosten te zwaar doorwegen, schakelen we over op handwerk en produceren we de pallets  met nagelpistolen. 

Ook onze kisten en kratten zijn op maat. Dat komt omdat het vaak maar om een klein aantal gaat of de afmetingen van die aard zijn dat automatisch produceren niet aangewezen is. 

Al dat specifieke maatwerk realiseren we dankzij onze computergestuurde afkortmachine. Die kan hout op een perfecte lengte inkorten. Om de arbeidskost tot een minimum te beperken, produceren we vervolgens op snel instelbare mallen.