Overslaan en naar de inhoud gaan

Recycling

Wij geven pallets meerdere levens, zodat onze klanten hun TCO kunnen verlagen en hun duurzaamheid verhogen. We kopen, verzamelen, sorteren en herstellen pallets. Zowel op locatie als in onze eigen faciliteiten over gans de Benelux.

Voordelen

Bang dat u tussen onze gebruikte pallets niet snel zult vinden wat u zoekt? U hoeft er niet van wakker te liggen: we sorteren onze tweedehands pallets heel zorgvuldig. We bieden u een ruim en overzichtelijk assortiment aan Europallets, standaard pallets, CP-pallets en veel meer. 

Of omgekeerd: kijkt u in uw eigen bedrijf aan tegen een muur van gebruikte pallets die stilaan een groot deel van uw magazijn innemen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Win kostbare ruimte én strijk een mooi bedrag op door uw tweedehands pallets aan ons te verkopen. Ook kapotte pallets nemen we van u over voor herstelling.

Met de gebruikte pallets die wij dagelijks binnenkrijgen (ongeveer 4000 per dag) kunnen verschillende dingen gebeuren. Ofwel herstellen we ze, ofwel breken we ze af en gebruiken de planken om nieuwe recuperatiepallets te maken, ofwel vermalen we ze. Zowel het hout als de nagels recupereren we volledig.

Herstelde pallets en nieuwe pallets uit recuperatiehout brengen we uiteraard terug op de markt. Het vermalen hout kan dienen voor de spaanderplatenindustrie of als brandstof voor bio-elektriciteitscentrales. Zo herleiden we afval tot een absoluut minimum.

Waarom tweedehands pallets?

  • Stevig, doorstaan met gemak hun lading 
  • U bespaart op uw aankoopkosten
  • U vindt altijd uw gading in onze ruime voorraad (ook speciale formaten)
  • Milieuvriendelijk
  • Onze tweedehands Europallets zijn gecertificeerd, dus uw ruilsysteem is gewaarborgd

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: sales.belgieforesco.eu of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: sales.nederlandforesco.eu  of +31 38 222 16 01

 

Contacteer ons