Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe palletten op maat

Wanneer u investeert in nieuwe palletten, verwacht u topkwaliteit. Daarom beschikken we over meerdere lokale productiesites voor maatpalletten, met een uitgebreid machinepark. Zo spelen we snel in op uw specifieke noden en leveren we de pallet volgens de specificaties die we samen afspreken: kwaliteit en afmetingen van hout, type klossen (geperst of hout), opbouw, behandeling (vers, droging of ISPM 15).

Enkele Soorten

We zetten graag enkele types van palletten voor u op een rij, zodat u meteen ziet welke soort voor u van pas zou komen. Behalve palletten met standaardformaten leveren we ook palletten voor verschillende toepassingen waarvan we de afmetingen op maat aanpassen.

Enkeldeks

Enkeldeks tweewegpallet

De enkeldeks tweewegpallet is een van onze eenvoudigste types, maar een echte krachtpatser. De sterke, simpele constructie maakt deze pallet ideaal voor zware ladingen. De palletten worden veel ingezet in de bouw- en chemiesector. De afmeting en uitvoering stemmen we helemaal af op uw producten en logistieke proces.

Dubbeldeks

Dubbeldeks tweewegpallet

De dubbeldeks tweewegpallet is een duurzame pallet die bestaat uit een bovendek, liggers en een onderdek. Deze constructie wordt veelal gebruikt voor het opslaan en verzenden van zakgoed. De palletten zijn leverbaar in eenmalige en meermalige uitvoeringen.

Rondloper

Rondloper vierwegpallet

De rondloper vierwegpallet is dé pallet voor rollenbanen! Dit soort pallet heeft een vlakke onderzijde, waardoor ze in alle richtingen over verschillende transportsystemen kan lopen. De vlakke onderzijde maakt ze ook geschikt voor het op elkaar stapelen van meerdere beladen palletten. De palletten zijn er in meermalige en eenmalige uitvoeringen en leverbaar in verschillende maten.

Kruisdek

Kruisdek vierwegpallet

De kruisdek vierwegpallet heeft, zoals de naam het al zegt, een gekruist onderdek. Deze palletten worden voornamelijk gebruikt voor de opslag van zakgoedproducten. De speciale onderdekconstructie voorkomt dat de zakken beschadigen op het moment dat beladen palletten op elkaar worden gezet.

Vierweg

Vierweg bruggenpallet

De vierweg bruggenpallet is door zijn eenvoudige maar functionele ontwerp perfect voor vele toepassingen. We produceren verschillende uitvoeringen en afmetingen, in grote of kleine series. Zo kunnen we klantspecifieke bruggenpalletten tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Voordelen

Onze volautomatische productielijnen produceren vele duizenden nieuwe palletten per dag. Naast de standaardmodellen bieden we u de meest uiteenlopende maten; zo vindt u zeker wat u schikt. Nog geen idee hoe uw palletten er moeten uitzien? Geen zorgen, onze ervaren specialisten helpen u het juiste ontwerp te vinden. Tweewegpalletten, vierwegpalletten, rondlopers, blokpalletten, balkpaletten, houten klossen, geperste klossen. Alles hebben we in ons gamma. 

Onze palletten zijn geschikt voor wereldwijde export dankzij de ISPM 15-certificatie. Uw nieuwe palletten krijgen een hittebehandeling volgens de ISPM 15-norm in onze hightech-droogovens. Wilt u ook schimmelvorming voorkomen, bijvoorbeeld omdat u actief bent in de voedingssector? Dan raden we u aan om palletten te kopen met kamerdroging, wat de vochtigheid reduceert.

Waarom nieuwe palletten?

  • Vele honderden diverse modellen produceren we standaard
  • Palletten volgens aangepaste specificaties produceren we in nauw overleg, met proefpalletten en tussentijdse bijsturing van de productierun
  • Onberispelijke kwaliteit (strenge screening leveranciers en materialen)
  • Afwerking krijgt de nodige aandacht (eventueel duidelijk brandmerk, extra behandeling in onze droogovens, afschuining, aanbrengen folie, enzovoort)
  • Altijd afgestemd op de laatste marktevoluties 
  • Geleverd in de Benelux, Frankrijk en Duitsland 

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: contacteer Foresco Group op salesforesco.be of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: contacteer rechtstreeks Phoenix Pallets op infophoenixpallets.com of +31 38 477 2020

 

Contacteer ons