Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweedehands palletten

Slim besparen op uw verpakkingskosten? Dat doet u met tweedehands palletten. Want zelfs onze meermaals gebruikte palletten doorstaan nog met gemak hun lading. Daar zorgen we voor in onze sorteer- en herstelcentra.

Vraag meer info via: +32 (0)11 42 89 46 of infoarifal.be.

Voordelen

Bang dat u tussen onze gebruikte palletten niet snel zult vinden wat u zoekt? U hoeft er niet van wakker te liggen: we sorteren onze tweedehands palletten uiterst zorgvuldig. We bieden u een ruim en overzichtelijk assortiment aan Europalletten, standaardpalletten, CP-palletten en veel meer. 

Of kijkt u in uw eigen bedrijf aan tegen een muur van gebruikte palletten die stilaan een groot deel van uw magazijn innemen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Win kostbare ruimte én strijk een mooi bedrag op door uw tweedehands palletten aan ons te verkopen. Ook kapotte palletten nemen we graag van u over voor herstelling.

Met de gebruikte palletten die wij dagelijks binnenkrijgen (ongeveer 4000 per dag) kunnen verschillende dingen gebeuren. Ofwel herstellen we ze, ofwel breken we ze af en gebruiken de planken om nieuwe recuperatiepalletten te maken, ofwel vermalen we ze. Zowel het hout als de nagels recupereren we volledig.

Herstelde palletten en nieuwe palletten uit recuperatiehout brengen we uiteraard terug op de markt. Het vermalen hout kan dienen voor de spaanderplatenindustrie of als brandstof voor bio-elektriciteitscentrales. Zo herleiden we afval tot een absoluut minimum.

Waarom tweedehands palletten?

  • Stevig, doorstaan met gemak hun lading 
  • U bespaart op uw aankoopkosten
  • U vindt altijd uw gading in onze ruime voorraad – ook speciale formaten
  • Milieuvriendelijk
  • Onze tweedehands Europalletten zijn gecertificeerd, dus uw ruilsysteem is gewaarborgd

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: contacteer Foresco Group op salesforesco.be of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: contacteer rechtstreeks Phoenix Pallets op infophoenixpallets.com of +31 38 477 2020

 

Contacteer ons