Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweedehands palletten

Slim besparen op uw verpakkingskosten? Dat doet u met tweedehands palletten. Want zelfs onze meermaals gebruikte palletten doorstaan nog met gemak hun lading. Daar zorgen we voor in onze sorteer- en herstelcentra.

De voordelen

Bang dat u tussen onze gebruikte palletten niet snel zult vinden wat u zoekt? U hoeft er niet van wakker te liggen: we sorteren onze tweedehands palletten uiterst secuur. We bieden u een ruim en overzichtelijk assortiment aan Europalletten, standaardpalletten, CP-palletten en veel meer. 

Of kijkt u in uw eigen bedrijf aan tegen een muur van gebruikte palletten die stilaan een groot deel van uw magazijn innemen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Win kostbare ruimte én strijk een mooi bedrag op door uw tweedehands palletten aan ons te verkopen. Ook kapotte palletten nemen we graag van u over voor herstelling.

Met de gebruikte pallets die wij dagelijks binnenkrijgen (ongeveer 4000 per dag) kunnen verschillende dingen gebeuren. Ofwel worden ze hersteld, ofwel worden ze afgebroken en worden de planken gebruikt om nieuwe recuperatiepalletten te maken, ofwel worden ze vermalen. Zowel het hout als de nagels recupereren we volledig.

Herstelde pallets en nieuwe pallets uit recuperatiehout brengen we uiteraard terug op de markt. Het vermalen hout kan dienen voor de spaanderplatenindustrie of als brandstof voor bio-elektriciteitscentrales. Zo herleiden we afval tot een absoluut minimum.

Verkoop uw palletten aan een goede prijs

2dehands paletten verkopen? Dit zijn uw voordelen:

 • U bent snel verlost van uw gebruikte palletten en wint zo ruimte voor belangrijkere zaken.
 • U geraakt ook uw kapotte palletten kwijt, want de Foresco groep ruimt al uw palletten op. In goede, slechte of onherstelbare kwaliteit.
 • U strijkt een financiële tegemoetkoming op voor uw recyclage-inspanning, want Arifal is erkend door Val-I-Pac. En de Foresco groep voldoet aan de wettelijke normen van OVAM.

Zo verloopt het aankoopproces van tweedehands paletten:

 • controle van de 2dehands paletten, ter plaatse of op foto
 • overnamevoorstel
 • ophaling
 • uitsortering en herstelling of recyclage tot houtchips
 • facturatie aan de hand van sorteer- en herstelgegevens

Help uw business en het milieu

Paletten zijn natuurlijk niet uw corebusiness. Toch steekt u heel wat tijd in het beheer van uw palletvoorraad. En in uw magazijn nemen gebruikte paletten of nieuwe paletten de ruimte in van uw eigen producten. Waarom laat u dat niet over aan een partner voor wie palletbeheer wel een kernactiviteit is?

Met de gebruikte pallets die wij dagelijks binnenkrijgen (ongeveer 4000 per dag) kunnen verschillende dingen gebeuren. Ofwel worden ze hersteld, ofwel worden ze afgebroken en worden de planken gebruikt om nieuwe recuperatiepallets te maken, ofwel worden ze vermalen. Zowel het hout als de nagels recupereren we.

Herstelde pallets en nieuwe pallets uit recuperatiehout brengen we uiteraard terug op de markt. Het vermalen hout kan dienen voor de spaanderplatenindustrie of als brandstof voor bio-elektriciteitscentrales. Zo herleiden we afval tot een absoluut minimum.

Waarom tweedehandspalletten

 • Stevig, doorstaan met gemak hun lading
 • U bespaart op uw aankoopkosten
 • U vindt altijd uw gading in onze ruime voorraad – ook speciale formaten
 • Milieuvriendelijk
 • Onze tweedehands Europalletten zijn gecertificeerd, dus uw ruilsysteem is gewaarborgd

contact

Een vraag? We staan voor u klaar!

Interesse in een prijsopgave? Op zoek naar de juiste verpakkingsoplossing? Tweedehands palletten kopen of verkopen?

Neem contact op of maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.

Contacteer ons