Overslaan en naar de inhoud gaan

Producten

Van de kleinste of eenvoudigste pallet tot gigantische kisten met corrosiebescherming, schokdemping en kijkgaten: we hebben het allemaal in huis. We zorgen altijd dat u de pallet of verpakking krijgt die uw goederen het best beschermt en toch de laagst mogelijke kost heeft. Soms betekent dit een verpakkingsontwerp op maat, soms een bestaande pallet of variant daarop uit ons uitgebreid gamma en soms zelfs een tweedehands pallet. Met meer dan vijftig jaar als verpakkingsspecialist op de teller, weten we raad met allerlei producten, formaten en omstandigheden.

Kwaliteit aan de juiste prijs

Een specifiek project op de planning? Eenmalige of herbruikbare pallets of verpakkingen nodig voor het regelmatige vervoer van uw goederen? Wij ontwerpen en produceren onze industriële verpakkingen in kleine en grote series. Volautomatisch of handmatig, afhankelijk van product en seriegrootte. We kiezen daarbij voor hout (den of beuk), multiplex, OSB, hardboard, karton en vele andere materialen, zodat uw pallet of verpakking stevig is en altijd aan de scherpste prijs. Gezien ons schaalvoordeel kunnen we kwaliteitsvolle grondstoffen aan een fijne prijs inkopen. Dankzij onze verschillende productiesites met eigen specialisatie houden we onze maak- en transportkost onder controle.

Van idee tot verpakking

U moet uw producten of machines vervoeren, maar hebt geen idee hoe u ze veilig kunt verpakken? We denken met u mee. Op basis van de transportvereisten en de eigenschappen van uw goederen kiezen of ontwerpen wij een verpakking die tot in de puntjes op uw product is afgestemd. 

Al onze verpakkingen en pallets produceren we doordacht, waarbij we de total cost of ownership maximaal reduceren:

  • Met een gedetailleerd ontwerp zorgen we dat de uitvoering snel en vlot kan verlopen.
  • We houden de afmetingen en het gewicht van onze verpakkingen laag, zo produceren we ze met de laagst mogelijke materiaal- en productiekosten.  
  • Ook de productkost blijft laag dankzij onze efficiënte werkwijze.
  • Waar nodig voorzien we extra bescherming tegen beschadigingen voor eventuele zwakke plekken van uw product.

Waar en wanneer u wilt

Flexibiliteit en snelheid zijn onze troeven. Een groot en zwaar onderdeel snel laten verschepen? Wij zorgen dankzij onze goed aangevulde stock in no time voor de juiste beschermende verpakking. We brengen ze aan bij u ter plaatse. Daarnaast bent u natuurlijk ook welkom om uw goederen te laten verpakken in een van onze vestigingen. Betrouwbare leveringen, lang op voorhand gepland of last minute: we staan klaar voor u.

Onze producten