Overslaan en naar de inhoud gaan

Golfkarton en hout-kartoncombinaties

Golfkarton in enkele, dubbele of driedubbele golf is economisch, duurzaam en toch bijzonder stevig. Een combinatie met een houten constructie kan voor extra stabiliteit en bescherming zorgen.

Voordelen

Een verpakking die grotendeels uit karton bestaat maar toch verstevigd is met houten latten? Deze verpakking is handig omdat het karton zo geplooid en bevestigd wordt dat de stockageruimte minimaal blijft, net als de tijd om de verpakking op te bouwen.

We ontwerpen uw dozen op maat en voorzien een intelligent design, waarbij we vorm, stevigheid en handelbaarheid van de verpakking optimaliseren. Kleine afmetingen, grote series of juist andersom. Alles is mogelijk. Amerikaanse dozen (Fefco 0201), half-Amerikaanse dozen (Fefco 0200), huls en deksel (Fefco 0310), wrap-arounds (Fefco 0914), gestanste platen, specifieke inserts, enzovoort.

Als klant heeft u de keuze of u de buffervoorraden in uw eigen bedrijf stockeert of het voorraadbeheer aan ons overlaat. In dat laatste geval houden wij minimumvoorraden bij en leveren de kartonnen verpakkingen waar en wanneer u wenst.

Waarom golfkarton?

  • Goedkoper en lichter dan puur hout, maar toch stevig
  • Combineerbaar met houten bodem of kader voor extra stevigheid
  • Minimale stockageruimte door plooibaarheid van het karton 
  • Bedrukbaar in een of meerdere kleuren
  • Beschikbaar in alle maten en vormen 
  • Beschikbaar in diverse stevigheden (afhankelijk van uw product)