Overslaan en naar de inhoud gaan

Opzetranden

Opklapbare houten opzetranden (ook wel: palletverlengers) zijn een ideale en economische oplossing voor het transport en de opslag van goederen op europallets of op maatpallets (met dezelfde afmetingen als die van de opzetrand). Het gebruik van een opzetrand zorgt ervoor dat uw palletlaadruimte optimaal benut wordt. Opzetranden bieden een volledige vervanging van papieren, metalen en plastic verpakkingen.

Dankzij hun sterkte en duurzaamheid kunnen opzetranden in alle sectoren worden gebruikt. De palletopzetstukken worden op elkaar gemonteerd en de totale hoogte van een samenstel kan naar wens worden aangepast. De houten kragen nemen in opgevouwen toestand weinig ruimte in beslag. De opzetranden van de pallet bestaan ​​uit vier zijplaten die met elkaar verbonden zijn door middel van gegalvaniseerde metalen scharnieren. Elk scharnier is bevestigd met vier stalen klinknagels.

 

 

 

Voordelen

Onze vaste opzetrand bestaat uit een simpele, stevige constructie van vurenhout en staal die bijzonder snel is op te bouwen. De opzetrand is uitstekend stapelbaar en leverbaar in twee formaten: 1000x1200mm en 800x1200mm.

Onze scharnierende opzetrand is inklapbaar en neemt daardoor weinig ruimte in als u hem niet nodig heeft. Uitgeklapt is ook deze variant goed stapelbaar. We leveren de scharnierende opzetrand in drie formaten: 1000×1200 mm, 800×1200 mm en 800×1000 mm.

Waarom opzetwanden?

  • Garantie voor veilig vervoer 
  • Gestandaardiseerd en gekeurd
  • Inwisselbaar, herstelbaar en herbruikbaar
  • Makkelijk stapelbaar
  • Zeer stevig
  • Inklapbare versie is eenvoudig op te bergen

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over ons, onze producten en onze diensten? Neem dan contact op. We staan u graag te woord.

Voor België: sales.belgieforesco.eu of +32 3 450 11 77

Voor Nederland: sales.nederlandforesco.eu  of +31 38 222 16 01

 

Contacteer ons